Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Buren hebben geen zin in zingende koters aan de deur: ‘Laat me met rust!’

Buren hebben geen zin in zingende koters aan de deur: 'Laat me met rust!'
Beeld: TikTok mr.holibay

Eerst voor Halloween en nu voor Sint-Maarten: deze buurman had maar geen rust. De kinderen van de buren wilden snoep en zingen, terwijl de buurman maar 1 ding wilde: Met rust gelaten worden. Dus deze buren hadden echt geen zin in zingende koters aan de deur en bedachten een geniale manier om dat te laten weten.

Buren willen geen koters aan de deur

Ach, die lieve kleine schatjes. Je weet wel, die menselijke energiebommetjes die in oktober en november plots transformeren in rammelende snoep detectives. Eerst kwamen ze tijdens Halloween, verkleed als alles, van schattige spookjes tot mini Freddy Kruegers, aan je deur kloppen. Hun doel? Snoep, snoep en nog eens snoep. Je zag ze komen, de oogjes glinsterend van suiker verwachtingen, hun kleine handjes uitgestrekt voor een suikerbuit.

Sint-Maarten

Maar wacht, daar bleef het niet bij! Amper bekomen van de Halloween-suiker storm, klopten ze nog geen twee weken later opnieuw aan je deur. Dit keer voor Sint-Maarten, gewapend met zelfgemaakte lampionnen en een repertoire aan Sint-Maarten liedjes die variëren van vertederend vals tot verrassend toonvast. Daar sta je dan, als zelfbenoemde kinderhater, die tijdens Halloween nog met veel plezier de rol van griezelige zombie uit ‘The Walking Dead’ op zich nam. Je schminkte jezelf tot onherkenbaarheid, gromde als een hongerige ondode en genoot stiekem van de blikken van schrik bij de kleintjes. Maar nu? Nu moest je je oren blootstellen aan een kinderkoor en je voorraadkast plunderen voor wat zoete lekkernijen.

Geniale manier om zingende koters te vermijden

Natuurlijk, niet iedereen is even enthousiast over deze suikerbeluste invasie. Er zijn mensen die diep zuchten en hun deurbel uitschakelen, terwijl anderen creatief worden in het vermijden van deze zoete plicht. Neem nou die ene buurman, die absoluut geen zin heeft in die zingende koters en dus een geniale manier bedenkt om met rust gelaten te worden. 

@mr.holibay #fyp #foryou #sintmaarten #voorjou #gratis #snoep #opvoeden #traditie ♬ You're a Mean One, Mr. Grinch – Tyler, The Creator

Check ook: Vrouw beleeft nachtmerie nadat Halloween-tattoo permanent blijkt te zijn

Bron: dailybuzz.nl

You May Also Like