Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Beerput gaat open over ‘sullige’ nieuwe vriend Sylvie Meis: “Geen zuivere praktijken”

Beerput gaat open over 'sullige' nieuwe vriend Sylvie Meis: "Geen zuivere praktijken"
Beeld: Instagram Sylvie Meis

Yvonne Coldeweijer deed onlangs wat pittige uitspraken over de nieuwe vriend van Sylvie Meis, Wim Beelen. Volgens de juicekoningin zou Sylvie doen aan ‘downdaten‘, door bewust voor een wat ‘sullige’ man gekozen te hebben die haar niet zou verlaten, om zo geen reputatieschade op te lopen. Hier komt Yvonne nu echter heel snel van terug.

Nieuwe vriend Sylvie Meis toch niet zo sullig

Beelen is een vastgoedondernemer die niet geheel toevallig een plekje heeft in de Quote 500, de lijst met 500 rijkste mensen van Nederland. Volgens Yvonne Coldeweijer ging het Sylvie deze keer echter niet om de bankrekening, maar zou ze zich vooral zorgen maken over het feit dat ze inmiddels 45 jaar is maar geen man aan zich zou kunnen binden, wat niet goed zou zijn voor haar imago. Om die reden zou ze voor de ‘sullige’ Wim gekozen hebben. Die blijkt echter lang niet zo ‘sullig’ als Yvonne dacht, zo bleek uit de stroom aan reacties die ze na haar post in haar inbox kreeg.

Explosief karakter

Volgens veel spionnen heeft Wim namelijk een nogal explosief karakter en kan hij vanuit het niets ineens helemaal uit zijn plaat gaan van woede. Daarbij gaat er een verhaal rond dat Wim, destijds eigenaar van een sloopbedrijf, ontplofte toen hij hoorde dat BAM, een van Nederlands’ grootste bouwbedrijven, voor een ander sloopbedrijf had gekozen.

Schijn bedriegt

Hierop kroop Wim achter het stuur van een 30 tons-shovel en reed naar het hoofdkantoor van BAM in Bunnik, waar hij van plan zou zijn om de gevel eruit te rijden. Zo ver kwam het niet, maar Wim trapte wel een glazen deur in om binnen te komen. Yvonne schrijft: Hij heeft het tot aan de boardroom gered, waar hij met veel tumult en wild om zich heen slaand door de politie en beveiliging uit het gebouw is gezet. Een onschuldige kerel… mwahh, schijn bedriegt!”

Met betonvoetjes in de Maas

Volgens Yvonne blijft haar DM volstromen met ‘juice‘ over Wim en gaat het hierbij niet bepaald om ‘zuivere praktijken’. Ze besluit daarom haar woorden maar even terug te nemen: “Voor ik straks met betonvoetjes in de Maas lig..”

nieuwe vriend Sylvie Meis
nieuwe vriend Sylvie Meis

Check ook:

Bron en beeld: Instagram LifeOfYvonne

You May Also Like