Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dit is hoeveel geld Marco Borsato nog over heeft nadat hij compleet gecanceld werd

Dit is hoeveel geld Marco Borsato nog over heeft nadat hij compleet gecanceld werd
Beeld: Instagram Marco Borsato

Vraag jij je wel eens af hoeveel geld Marco Borsato nog over heeft nadat hij compleet gecanceld werd? In de wereld van entertainment en muziek is Marco Borsato lange tijd een gevierde artiest geweest, wiens hits en albums miljoenen mensen over de hele wereld hebben betoverd. Echter, de afgelopen jaren hebben niet alleen muziek en succes de krantenkoppen gehaald als het om Marco Borsato gaat. Een van de meest opvallende gebeurtenissen was zijn complete annulering in de media en de publieke opinie. Velen vroegen zich af hoe dit alles van invloed was op zijn financiële welzijn en welk vermogen hij nog bezat na de turbulente periode van annulering en controverse.

Na alle boycots heeft Marco Borsato nog zoveel geld over!

In de tweede week van oktober 2023 legde Marco Borsato de financiële rapporten van zijn bedrijven neer bij de Kamer van Koophandel. Het nieuws verspreidde zich snel, en nieuwsgierigen vroegen zich af of de recente boycots en controverses hun tol hadden geëist en of Marco aanzienlijk vermogensverlies had geleden. Deze cijfers zijn nu beschikbaar, en ze hebben menigeen verrast. Marco is eigenaar van twee ondernemingen, namelijk Musica E B.V. en Musica E Bookings B.V. Het kapitaal van Musica E B.V. bedroeg eind 2022 6,1 miljoen euro, wat slechts een bescheiden daling is vergeleken met het voorgaande jaar. Musica E Bookings B.V. heeft het ook niet slecht gedaan, hier zijn de resultaten lang niet zo somber als sommigen wellicht hadden verwacht. Zijn eigen vermogen daalde met slechts enkele tonnen euro’s vergeleken met het voorgaande jaar. Echter, opmerkelijk is de toename van de liquide middelen, die zijn gestegen van 334.000 euro naar ruim 1 miljoen euro. Kortom, ondanks de boycots en controverse lijkt Marco’s vermogen grotendeels intact te zijn gebleven. Maar denk dan ook maar eens aan de mogelijke waardestijging van zijn huis in Alkmaar, die naar schatting ook enkele tonnen euro’s kan bedragen.

Waarom werd Marco Borsato compleet gecanceld?

De wereld van de entertainment heeft de afgelopen jaren tal van schandalen en controverses gezien, maar weinig hebben zoveel opschudding veroorzaakt als de beschuldigingen tegen Marco Borsato. De Nederlandse zanger, die bekend staat om zijn muzikale successen en rol als coach in programma’s als The Voice en The Voice Kids, bevindt zich nu in het oog van de storm nadat er verontrustende beschuldigingen van ‘grensoverschrijdend gedrag’ met minderjarigen aan het licht zijn gekomen. Deze aantijgingen hebben niet alleen de entertainmentwereld op zijn kop gezet, maar hebben ook geleid tot het volledig cancelen van Marco Borsato.

Check ook: MARCO BORSATO LAAT EINDELIJK VAN ZICH HOREN NA BESCHULDIGINGEN ‘GRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAG’

Bron: bekenden buren
Beeld: Instagram Marco Borsato