Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

André Hazes woedend om appcontact Monique tijdens ‘relatiepauze’: “Toen ik dát ontdekte…”

André Hazes' Sneer naar Moeder Rachel: Familiedrama Neemt een Nieuwe Wending
Beeld: Youtube Toppers in Concert - Official

De relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg heeft in het verleden al voor de nodige opschudding gezorgd in de media. Nu lijkt er opnieuw tumult te zijn ontstaan, nadat André Hazes zich uitliet over appcontact tussen Monique en een man tijdens een periode van relatiepauze. De zanger onthulde dat hij iets ontdekte wat hem tot in het diepst van zijn ziel raakte.

 “Als het andersom was geweest… Nee, dat had ik niet kunnen verkroppen, denk ik.”

Opmerkelijk is de diepe liefde tussen André Hazes en Monique Westenberg, ondanks de tumultueuze affaires van de zanger. André heeft openlijk toegegeven dat hun liefde voor elkaar diep geworteld is, en Monique heeft herhaaldelijk laten zien dat ze bereid is hem te vergeven. Terwijl André zich in het verleden overgaf aan avontuurtjes met verschillende vrouwen, zou hij vermoedelijk niet hebben kunnen omgaan met liefdesuitstapjes van Monique. Het is een interessante draai in hun relatie, en André geeft eerlijk toe dat hij het waarschijnlijk niet zou hebben getolereerd als de situatie omgekeerd was geweest. Dit werpt een nieuw licht op de complexiteit van hun liefde en de bereidheid om fouten en tekortkomingen te accepteren.

“En dat is nog lang,”

Monique Westenberg, bekend van haar relatie met zanger André Hazes, heeft onlangs een boekje opengedaan over de intieme kant van hun relatie. In een opmerkelijke onthulling heeft ze details gedeeld over de slaapkamer prestaties van André Hazes. Volgens Monique zijn de prestaties van de zanger in de slaapkamer even tragisch als zijn avonturen daarbuiten, met als enige voordeel dat ze binnenshuis gemiddeld van kortere duur zijn. “En dat is nog lang,” aldus Monique. De uitspraken van Monique werpen een nieuw licht op hun relatie en zorgen voor de nodige ophef in de media.

Check ook:

You May Also Like