Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Reden van de ruzie tussen Rachel & André Hazes jr. eindelijk onthult

André Hazes woedend na 'smerige wraakactie' Rachel: 'De bom is ontbloft'
Beeld: Instagram André Hazes/Rachel Hazes

De langverwachte onthulling van de reden achter de ruzie tussen Rachel en André Hazes Jr. heeft eindelijk plaatsgevonden. Na maanden van speculatie en nieuwsgierigheid, heeft Yvonne in haar podcast een andere rede aangegeven. De twist tussen moeder en zoon, die de media al geruime tijd bezighield, bleek te draaien om…?

Sarah Saal

Als bekende Nederlander wil je soms gewoon graag je eigen privacy. Weten allemaal dat dat niet altijd even makkelijk is. En Yvonne onze roddelkoning maakt het je dan ook niet wat je zegt makkelijk. Onlangs heeft zij de “echte” rede besproken waarom moeder en zoon niet zouden praten: “Die was toch zo samen met hem op vakantie geweest ofzo? En daar had ik toen dat eerste filmpje van, van in dat vliegtuig zo. Toen had een spion hun echt full frontal in hun gezicht gefilmd in het vliegtuig. Nu heeft dus volgens mij Story of Privé hem opgewacht van het vliegveld toen hij terugkwam. En hij kwam terug en toen heeft een fotograaf hem opgewacht bij Schiphol, bij de VIP, en daar hebben ze de foto van geplaatst en André is erachter gekomen dat zijn moeder naar de Story heeft gebeld dat hij daar zou aankomen. En daarom hebben ze toen ruzie gekregen, dus ik denk dat het dat is.”

Rachel is niet te vertrouwen?

Dat Rachel wel vaker gekke dingen uithaalt weten we allemaal wel. Maar zal je nou echt als moeder even bellen naar story om aan te geven waar je zoon zal zijn? Volgens Yvonne is dit de rede dat Rachel zich soms gedraagt als dat ze doet: “Omdat ze eigenlijk allemaal dit leven willen. En ik denk dat Rachel gewoon denkt: dat is handig, dat is goed, hij moet in de media komen. En dat wil eigenlijk André ook. Alleen ik denk dat hij ervan geschrokken is dat zijn moeder hem volledig passeert en daar niet over overlegt of zoiets en gewoon belt. Dat is natuurlijk wel shocking.”

Mark: “Maar je kan, ik ga nu iets heel geks aan je vragen, je zou vrouwen eigenlijk uit hun moederschap kunnen zetten. Dat bestaat niet, maar als je dit zo hoort… Dit is toch zo’n ontaard gedrag? Hoe ver ben je dan gezonken?”

Yvonne. “Ja, dit is normaal. Dit is bij hun normaal. Ik denk dat hij dit soort gedrag veel en veel vaker al heeft gezien. Maar op een gegeven moment, ja, dan word je volwassen en dan denk je… Weet je wel, hoe je als kind denkt dat je ouders echt de meest fantastische helden ever zijn en later ziet dat het ook maar mensen zijn.”

Check ook: André Hazes: ‘Ik wil dolgraag een tweede een kindje’

Bron: Mediacourant

You May Also Like