Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Sarah van Soelen beweert: André mag van Monique zoveel vreemdgaan als hij wil’

sarah van soelen Sarah van Soelen

Na de veelbesproken breuk tussen André Hazes (29) en Monique Westenberg (45), hebben de paden van Sarah van Soelen (26) en Monique elkaar voor het eerst gekruist. Een ontmoeting doordrenkt met nieuwsgierigheid en speculatie, gezien de eerdere wendingen in hun persoonlijke levens. De ontmoeting markeert een moment van mogelijk begrip en verzoening tussen de betrokken partijen.

Is Andre wel gelukkig?

Ook twijfelt ze aan Hazes’ levensgeluk: “Als ik André op foto’s en filmpjes zie, denk ik: wie is dit? Dit bén jij niet! Hij houdt iets op voor de buitenwereld. Als ik naar André kijk, zie ik leegte. Ik zie iemand die niet gelukkig is. Hij kan mij en de rest van Nederland niet wijsmaken dat hij weer happy is met Monique.”

Vrijheid, blijheid

Sarah beweert dat Monique André veel vrijheid geeft in hun relatie, een duidelijke voorwaarde van Hazes. “Hij mag van Monique met iedere vrouw naar bed. Dat was eerder ook al zo. Dat was het eerste dat Monique tegen hem zei toen André haar vertelde dat ie een relatie met mij had. Letterlijk zei ze: Je mag alles doen wat je wilt, als je mij maar niet verlaat.” zo verklaart Van Soelen.

sarah van soelen

Check ook: B&B VOL LIEFDE: WALTER’S RAMPZALIGE DANSFEEST OP SCHIPHOL

Bron: Story

You May Also Like