Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

André Hazes’ humor ten koste van Monique

André Hazes' humor ten koste van Monique
Beeld: Instagram Monique Westenberg

Liefde en humor gaan vaak hand in hand, maar soms kan de grens tussen grappig en gênant erg dun zijn. In een opmerkelijke wending heeft de Nederlandse zanger André Hazes zijn vriendin Monique flink voor de gek gehouden. Wat begon als een mogelijk liefdevol gebaar veranderde al snel in een verrassende situatie. André plaatste een video op zijn Instagram-account, waarin Monique op het eerste gezicht niet bepaald op haar best leek te zijn. Ze had echter geen idee dat André haar zo in beeld bracht, want uit de speakers klonk de tekst “so this is love.” Wat bleek? André had een filter gebruikt, waardoor Monique er allesbehalve mooi uitzag.

André Hazes’ humor

Dit onverwachte en humoristische moment heeft veel reacties teweeggebracht en roept de vraag op: waar ligt de grens tussen speelse plagerij en een geintje dat misschien net iets te ver gaat? Het is een gênante video voor Moniek, maar daar heeft Andre duidelijk schijt aan! In de wereld van social media is de lijn tussen privacy en publieke blootstelling soms dun, en niemand lijkt dat beter te begrijpen dan de Nederlandse zanger André Hazes. Recentelijk heeft hij op zijn Instagram-account, gevolgd door maar liefst 881.000 mensen, zijn vriendin Monique voor schut gezet op een opmerkelijke manier. Wat dit nog opvallender maakt, is dat het niet om één, maar om twee video’s gaat waarin Monique er niet uit ziet. Laten we eerlijk zijn het is best grappig, LOL.

F*cker

Sociale media kunnen zowel een platform voor liefdevolle uitingen als voor humoristische plaagstootjes zijn, vooral in de wereld van beroemdheden. Onlangs heeft de Nederlandse zanger André Hazes een video gedeeld op zijn Instagram Story, waarin hij op een luchtige manier zijn vriendin Monique voor schut zette. Wat echter opvallend is, is dat Monique dezelfde video’s op haar eigen Instagram Stories heeft geplaatst, waar ze een indrukwekkende 731.000 volgers heeft. Dit alles met de toevoeging van het woord “F*CKER!” Het lijkt erop dat Monique de humor wel kon waarderen en er een eigen draai aan gaf. Dit incident werpt een interessante blik op de dynamiek tussen het bekende koppel en hun speelse interacties op sociale media.

André Hazes' humor ten koste van Monique
Beeld: Shownieuws

Check ook: ANDRÉ HAZES WOEDEND OM APPCONTACT MONIQUE TIJDENS ‘RELATIEPAUZE’: “TOEN IK DÁT ONTDEKTE…”

You May Also Like