Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

TikTok-gekte loopt uit de hand: kilometerslange rij voor ‘loaded fries’ in Amsterdam

Amsterdamse TikTok-gekte
Beeld: Twitter Tony Wijntuin

Denk je alles gezien te hebben op TikTok? Think again! In Amsterdam is een nieuwe trend gaande: wachten, en wel héél lang, voor een portie loaded fries bij Fabel Friet. Deze culinaire hype trekt hordes hongerige (en geduldige) fans aan. Zoveel zelfs, dat er extra personeel is ingeschakeld om de menigte goed te organiseren. Stel je voor, 86 uur in de rij voor een bakje friet! Is het het wachten waard? Laten we een kijkje nemen in deze Amsterdamse TikTok-gekte.

De Stroopwafel Gekte Overstijgen

Nadat de 13 euro kostende stroopwafel al een hit was, neemt Fabel Friet het stokje over. De rijen voor hun loaded fries zijn nog langer en de wachttijd nog extremer. Het lijkt wel of de Amsterdamse TikTok-gekte zichzelf blijft overtreffen. Deze culinaire rage trekt niet alleen locals aan, maar ook toeristen die graag deel willen uitmaken van de hype. Deze ‘Lemmings’, zoals ze liefkozend worden genoemd, vormen rijen die de straten van Amsterdam vullen, allemaal in de hoop een hapje van de beroemde loaded fries te bemachtigen.

Fabel Friet: Het Succes Recept

Wat maakt Fabel Friet zo onweerstaanbaar? Ligt het aan de onvergelijkbare smaakexplosie van hun loaded fries, of is het de onstuitbare Amsterdamse TikTok-gekte en andere sociale media die iedereen naar hun deur lokt? Deze trendy hotspot heeft zelfs foodbloggers en influencers aangetrokken, waardoor hun populariteit alleen maar is gestegen. Als gevolg van deze culinaire sensatie heeft Fabel Friet hun team flink moeten uitbreiden, met extra personeel dat zich inzet om de lange rijen hongerige klanten vlot en efficiënt te bedienen. Het is een mix van smaak, stijl en sociale media savvy die Fabel Friet tot een fenomeen in de Amsterdamse snackbarwereld heeft gemaakt.

Amsterdamse TikTok-gekte: Uren wachten als het nieuwe normaal

De TikTok-trend in Amsterdam zet zich onverminderd voort met Fabel Friet’s loaded fries. Met uren wachten als het nieuwe normaal, wordt het interessant om te zien hoe lang deze culinaire waanzin zal voortduren. Is het slechts een hype, of wordt lang wachten voor exclusief fastfood het nieuwe uitje in Amsterdam? Eén ding is zeker: het geduld van deze frietfanaten is net zo indrukwekkend als de rijen zelf!

Check ook:

You May Also Like