Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Saté-fanaten opgelet: Geniet van een meter saté in Gouda!

Saté-fanaten opgelet: Geniet van een meter saté in Gouda!
Beeld: Tiktok loeloes_

Gouda staat al lang bekend om zijn heerlijke kaas, maar nu heeft de stad nog iets anders om trots op te zijn: een culinaire uitdaging die de harten van saté-fanaten sneller doet kloppen. In het sfeervolle stadje in Zuid-Holland kunnen fijnproevers en liefhebbers van deze gegrilde lekkernij zich wagen aan een smakelijke uitdaging – een meter saté eten! Deze culinaire belevenis is niet voor bangeriken, maar voor degenen die geloven dat er geen zoiets is als “te veel saté.” Benieuwd naar deze saté-avontuur in Gouda? Lees verder en ontdek hoe deze heerlijke uitdaging eruitziet.

Geniet van een meter saté in Gouda!

In het hart van Gouda, bij LoeLoe’s, staat een uitdaging op het menu die menig culinaire avonturier laat watertanden: de meter saté. Deze gigantische lekkernij weegt bijna anderhalf kilo en wordt geserveerd met een royale portie friet. Het is een culinaire uitdaging die de eetlust van zelfs de grootste saté-liefhebbers zal prikkelen. Ben je klaar om de meter saté te trotseren en je smaakpapillen te verwennen met deze smakelijke uitdaging?

LoeLoe’s in Gouda

LoeLoe’s in Gouda daagt alle liefhebbers van saté uit voor een smakelijke uitdaging: een meter saté verorberen! Deze bijzondere eetuitdaging is een ware traktatie voor degenen die verzot zijn op de smaakvolle Indonesische lekkernij. Durf jij de uitdaging aan te gaan en je tanden te zetten in een hele meter saté? Lees verder om te ontdekken wat deze culinaire uitdaging te bieden heeft en of je de strijd tegen de saté aandurft.

@loeloes_

♬ origineel geluid – user71797788763123

Check ook: VERGEET DE FRIKANPOUCE: KIBBELPOUCE IS DE NIEUWSTE FOOD-TREND!

You May Also Like