Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dit absurde bedrag betaalt Lionel Messi aan zijn kapper

salaris van Lionel Messi
Beeld: Instagram

Lionel Messi wordt terecht gezien als een van de grootste voetballers aller tijden. Zijn indrukwekkende voetbalcarrière heeft hem een legendarische status bezorgd. Maar buiten het voetbalveld trekt hij om andere redenen de aandacht. Ondanks zijn eenvoudige en onopvallende uiterlijk, heeft hij veel aandacht gekregen voor zijn kapsel en de prijs die hij betaalt voor zijn persoonlijke kapper.

Lang haar

Vroeger had Messi lang haar tot op zijn schouders toen hij doorbrak bij Barcelona. Fans herinneren zich nog zijn lange haar met rugnummer 30 in zijn vroege Barça-dagen en zijn platina geverfd haar, volle baard en snor rond het WK 2018. Onlangs heeft Messi’s nieuwe kapsel op sociale media voor de nodige hilariteit gezorgd. Het kapsel, dat veel fans aan Kim Jong-il doet denken, wordt bespot door fans over de hele wereld. 

$16.000 per maand

Toch geeft Messi, volgens bronnen, zijn kapper Dani een royaal salaris van $192.000 per jaar, omgerekend $16.000 per maand. Dit is een som die veel mensen in verbijstering achterlaat, gezien de eenvoudige kapsels die Messi over het algemeen draagt. Maar waarom betaalt Messi zoveel aan zijn kapper? Dani heeft niet alleen de taak om Messi’s haar te knippen voor wedstrijden en persconferenties, maar zorgt ook dagelijks voor Messi’s haar en baard. Dit houdt in dat hij overal waar Messi naartoe gaat, met hem meereist. Ondanks de bespotting en kritiek die Messi’s kapsels soms ontvangen, kan worden aangenomen dat Dani zeer goed is in zijn werk, gezien het riante salaris dat hij ontvangt. Hoewel het verrassend kan zijn dat Messi zoveel geld uitgeeft aan persoonlijke verzorging, heeft hij als een van de rijkste voetballers ter wereld zeker de middelen om dit te doen. Het belang van persoonlijke verzorging en voorkomen mag niet worden onderschat, vooral niet voor internationale supersterren zoals Messi, die voortdurend in de schijnwerpers staan.

Altijd op zijn best

In een wereld waar uiterlijk en presentatie van groot belang zijn, is het voor Messi essentieel om er altijd op zijn best uit te zien. Hoewel fans en critici hun mening hebben over zijn kapsel keuzes, is het duidelijk dat Messi waarde hecht aan zijn persoonlijke verzorging, en bereid is om hiervoor een flinke prijs te betalen. Messi’s keuze om zoveel te investeren in zijn kapsel en persoonlijke verzorging toont aan dat zelfs de grootste sport iconen ter wereld aandacht besteden aan hun uiterlijk. Ondanks kritiek en spot, is het belangrijk voor Messi om er verzorgd uit te zien, en zijn kapper speelt hierin een cruciale rol.

Lionel Messi kapper

Check ook: ‘Iraanse Messi-lookalike lokte 23 vrouwen uit om met hem naar bed te gaan’

Beeld: Instagram

You May Also Like