Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Voetballer Hakim Ziyech zet zijn droomvilla in de verkoop voor een giga-bedrag

hakim ziyech
Beeld: Instagram @hziyech

Voetballer Hakim Ziyech, ook wel liefkozend “De Tovenaar” genoemd vanwege zijn magische vaardigheden op het voetbalveld, heeft besloten zijn droomvilla in het schilderachtige Vinkenveen te koop te zetten, met een vraagprijs die de verbeelding te boven gaat: een indrukwekkende 7,5 miljoen euro. 

Aanzienlijke winst

Deze luxueuze residentie, verworven door Hakim in 2020 voor het bedrag van 3.875.000 euro, heeft sindsdien een plekje in zijn hart veroverd en is bovendien voorzien van een hypotheek ter waarde van maar liefst 4,5 miljoen euro. Het lijkt erop dat de voetbalster een aanzienlijke winst in het verschiet heeft, maar dit is geen gewone transactie. Hakim Ziyech heeft de villa na aankoop grondig en met oog voor detail laten renoveren en verfraaien. De nieuwe eigenaar kan dan ook rekenen op een waarlijk unieke schat. Laten we eens nader bekijken wat deze weelderige residentie te bieden heeft: een royaal woonoppervlak van maar liefst 515 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen, biedt plaats aan in totaal tien weelderig ingerichte kamers. De villa beschikt over een eigen thuisbioscoop, zodat je kunt genieten van de nieuwste films in absolute privacy. 

Luxe en comfort

Buiten is er een verwarmd zwembad met een verbluffende infinity pool, omringd door schilderachtige watervallen die voor een oase van rust zorgen. Daarnaast is er een royale wellnessruimte van maar liefst 71 vierkante meter, waar je jezelf kunt trakteren op ultieme ontspanning en verwennerij. Een volledig uitgeruste keuken, compleet met de modernste apparatuur en stijlvolle afwerkingen, maakt de villa perfect voor fijnproevers en gastvrije diners. En als kers op de taart ligt deze villa aan de idyllische oevers van de Vinkenveense Plassen, waardoor je kunt genieten van prachtige uitzichten op het water en de omliggende natuur. Deze villa vertegenwoordigt dus werkelijk het summum van luxe en comfort, een droom die uitkomt voor elke veeleisende koper. De foto’s hieronder geven een indruk van de buitengewone pracht en praal van deze unieke woning.

Hakim Ziyech
Hakim Ziyech
Hakim Ziyech

Check ook: Opknapper met enorme lap grond is op Funda te koop voor een prikkie

Bron: bekendeburen.nl

Beeld: makelaardij-witte.nl

You May Also Like