Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Opknapper met enorme lap grond is op Funda te koop voor een prikkie

funda

Ben je op zoek naar een oase van rust, ver weg van de hustle en bustle van de stad? Geen zorgen, we hebben het perfecte toevluchtsoord voor jou gevonden: een prachtig landhuis met een uitgestrekt stuk land. Deze betoverende woning is beschikbaar voor een prijs die ver onder het gemiddelde op Funda ligt, en wel voor slechts 350.000 euro

Buiten

Het huis zelf strekt zich uit over een royale 246 vierkante meter aan woonruimte, wat op zichzelf al behoorlijk indrukwekkend is. Echter, dit valt in het niet vergeleken met het uitgestrekte stuk land dat bij de woning hoort, een perceel van maar liefst 2.650 vierkante meter. Wat deze aanbieding nog interessanter maakt, is de bijbehorende schuur, die in de jaren zeventig is aangebouwd aan het Funda-landhuis en nu een woonbestemming heeft gekregen. Dit betekent dat je in feite in een soort van verfijnde twee-onder-één-kapwoning leeft. Ondanks deze nabijheid biedt deze plek een idyllisch toevluchtsoord voor wie openstaat voor rust en ontspanning, samen met de andere bewoners van de schuur. Om van deze rust te genieten, zul je wel moeten verhuizen naar de prachtige Achterhoek, want dit Funda-landhuis, dat aan het begin van de vorige eeuw werd gebouwd, bevindt zich in het Gelderse Vorden.

Belangrijke aandachtspunten

Binnenin het landhuis vind je onder andere drie ruime slaapkamers, een enorme eigen schuur en een sfeervolle houtkachel. Het energielabel G suggereert dat je wat extra moeite moet doen om het huis op temperatuur te krijgen, maar gelukkig kun je in de tuin afkoelen in een prachtige zwemvijver. Het is echter vermeldenswaardig dat, ondanks het ruime perceel, je nog steeds directe buren hebt. Dit is echter niet het enige aandachtspunt. Het Funda-landhuis heeft namelijk de status van Rijksmonument. Dit betekent dat als je de 3,5 ton neertelt voor deze woning, je geen eigenaar wordt, maar een erfpachter. Bovendien bedraagt het jaarlijkse erfpachtcanon nog eens 9.700 euro.

Pak je kans

Dit betoverende landhuis biedt dus niet alleen een ontsnapping aan de stadsdrukte, maar ook een unieke kans om in een historisch en charmant pand te wonen, omringd door weelderig groen en met de mogelijkheid om samen met andere bewoners van de schuur van de rust te genieten. Een stukje paradijs in het Gelderse Vorden, waar geschiedenis en natuur samenkomen. Heeft het jouw interesse gewekt en wil je nog meer informatie? Bekijk de advertentie dan op de website van Funda zelf. 

funda
funda
funda

Check ook: Dit privé-eiland in de Loosdrechtse plassen staat voor een prikkie op Funda!

Bron: manners.nl

Beeld: Funda

You May Also Like