Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Iraanse Messi-lookalike lokte 23 vrouwen uit om met hem naar bed te gaan’

iraanse messi lookalike

Een Iraanse Lionel Messi lookalike heeft op sociale media ontkend dat hij 23 vrouwen zou hebben opgelicht om met hem naar bed te gaan. Reza Parastesh stond in het middelpunt van beschuldigingen die gepubliceerd werden in Marca dat hij zich voordeed als de superster van Argentinië om te scoren bij vrouwen een paar jaar geleden. Maar na Messi’s recente overstap naar de MLS doet het nieuws opnieuw de ronde op sociale media.

Beschuldigingen

Destijds ontkende Parastesh alle beschuldigingen in een post op zijn Instagram account. Hij schreef: “Hallo vrienden, er circuleert vals nieuws over mij op sociale media met betrekking tot het feit dat ik met 23 vrouwen naar bed zou zijn geweest omdat ze dachten dat ik Lionel Messi was. Speel alsjeblieft niet met de reputatie en geloofwaardigheid van mensen. We zijn ons allemaal bewust van het feit dat als het echt met iemand zou gebeuren, er klachten zouden komen en het zou leiden tot mijn vervolging. Dat zou een ramp en een calamiteit van internationale proporties zijn. Als dit nieuws waar was, zou ik nu in de gevangenis zitten. Geloof het niet, het is niet waar. Ik ga er alles aan doen om dit juridisch aan te vechten en ervoor te zorgen dat mijn naam wordt gezuiverd. Het nieuws verspreidt zich in de moslimlanden en het is een ramp. Ik werd zwaar geïntimideerd omdat de hele wereld op me werd losgelaten. Mijn familie heeft me ook lastiggevallen, maar de aanval van het volk had meer invloed.”

Iraanse Lionel Messi lookalike

Nadeel

Er is geen mens op aarde die niet zou willen voetballen als Messi, maar op hem lijken is misschien meer een vloek dan een zegen. Tenminste, dat ondervond de man in Iran. Parastesh heeft bijna 700.000 fans op Instagram en maakt vaak foto’s terwijl hij poseert als de superster van Argentinië, waarbij hij ook foto’s plaatst van de man op wie hij lijkt. Messi haalde de afgelopen weken de krantenkoppen nadat werd bevestigd dat hij Paris Saint Germain eind juni zal verlaten. De zevenvoudig Ballon d’Or-winnaar verlaat het Europese voetbal nadat hij heeft getekend voor MLS-club Inter Miami, die eigendom is van voormalig Engeland- en Manchester United-speler David Beckham.

Check ook: Salt Bae onder vuur voor lastig vallen Messi en vasthouden beker na WK-finale

Bron: sportbible.com

Beeld: Instagram

You May Also Like