Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘Levende Nostradamus’ beweert dat 4 van de 7 2024-voorspellingen nu al zijn uitgekomen

2024 voorspellingen
Facebook/ Athos Salomé

Vier van de voorspellingen voor 2024 van ‘de levende Nostradamus,’ een 37-jarige Braziliaanse parapsycholoog, zijn al uitgekomen. Athos Salome voorspelde eerder onder andere de wereldwijde pandemie en de dood van koningin Elizabeth. Toch lijkt het erop dat mensen niet willen toegeven dat hij de toekomst kan voorspellen, wat hem frustreert. Volgens hem zijn zijn voorspellingen geen toevallige verzinsels, maar de waarheid, omdat ze keer op keer uitkomen.

‘Levende Nostradamos’ voorspelde WO 3 voor 2024?

Athos Salome had in zijn 2024 voorspellingen gezegd dat de wereld dit jaar op een derde wereldoorlog afstevende en dat het zou beginnen door een gebeurtenis in China of een cyberattack van China op Rusland of omgekeerd. Het feit dat China en de Verenigde Staten steeds hun spierballen laten zien wijst ook al naar een minder stabiele situatie en dat de wereld feitelijk voor een derde wereldoorlog lijkt te staan.

2024 voorspellingen

Voorspellingen komen uit

De 2024 voorspellingen kwamen uit in de natuurrampen die we zagen de afgelopen maanden en weken. Athos had ook voorspeld dat de Filipijnen, Vietnam en bepaalde regio’s in China het zwaar te verduren zouden hebben en dat kwam uit toen tyfoon Yagi ravage aanrichtte en 150 mensen doodde in de drie bovenstaande landen. De would be Nostradamus heeft veel gezegd en voorspeld in de afgelopen jaren tot nu toe. Sommige voorspellingen waren wat vaag, maar met andere sloeg hij de spijker op de kop.

2024 voorspellingen

Overstromingen en aardverschuivingen

“De tyfoon had hoge windsnelheden van meer dan 150 kilometer per uur en veroorzaakte verwoestende overstromingen en aardverschuivingen met slachtoffers en grote vernietiging van structuren”, legde Nostradamus 2 uit. Hij gaf aan dat hij ook had voorspeld dat er meer van dit soort dingen zouden gebeuren en het gebeurde ook werkelijk. Eén van zijn 2024 voorspellingen zijn uitgekomen met tyfoon Yagi.

YouTube/The free press journal

Voorspelde asteroïde-inslag in de Filipijnen?

Eén van de andere 2024 voorspellingen van hem was, dat een asteroïde gevonden zou worden, die rijk zou zijn aan bijzondere materialen en verschillende landen zouden er alles aan doen om aan deze materialen te komen. Athos gaat er van uit dat deze voorspelling uitkwam toen NASA eerder deze maand aangaf dat er een kleine asteroïde op aarde was gevallen en verspreid was over de kust van de Filipijnen.

YouTube/ the Free Press Journal

Nieuw tijdperk van ruimte verkenning en competitie

Athos zei verder dat de groeiende aandacht voor ruimte objecten en het vermogen om kleine hemellichamen dicht bij de aarde te volgen, zijn voorspelling over een nieuw tijdperk van ruimteverkenning en competitie tot uiting brengt. “Deze race om kosmische geheimen te ontdekken zou gemakkelijk kunnen veranderen in een arena van geopolitieke rivaliteit, zoals ik voorspelde”, zei hij ook.

Ook technologische vooruitgang in de 2024 voorspellingen

Athos had ook wat 2024 voorspellingen over technologische vooruitgang. Hij geloofde dat Apple een nieuwe Vision Pro-headset op de markt zou brengen, waarmee je je in verschillende dimensies zou kunnen bevinden. Ook zei hij dat haast levensechte en virtual reality een stuk levensechter zouden worden. Hij nam de hauntify app als voorbeeld die populair is op sociale media.

2024 voorspellingen

Hauntify app maakt alles levensecht

Met deze mixed-reality app Hauntify, kunnen personen hun huis in een horrorhuis veranderen en boze geesten ervaren die achter hun aanzitten. Athos zei hiervan dat bovenstaande voorspelling niet gewoon een voorspelling is gebleven, maar dat het uit is gekomen met de Hauntify app die werkt met de angst sensoren van de gebruikers om paranormale ervaringen te creëren.

Aantal 2024 voorspellingen uitgekomen

De ‘levende Nostradamus’ vind dat zijn visie ook teruggezien wordt in het concept van de werkelijkheid, namelijk het hervormen van onze algemeen zicht op de werkelijkheid. Wanneer hij wat heeft voorspeld en het komt uit, weten we op dat moment dat niet alles is zoals wij het zien.

Check ook:

Angstaanjagende Armageddon-voorspelling van Isaac Newton staat op het punt om uit te komen (sgxl.nl)

You May Also Like