Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Zo zien de acteurs van Home Alone er nu uit

Home Alone, de film die elk jaar rond de kerst weer een paar keer wordt uitgezonden en die je ondanks dat je hem al 10x gezien hebt, toch gewoon weer opnieuw kijkt, is inmiddels alweer 30 jaar geleden opgenomen. Hoe zullen, de inmiddels allemaal wat ouder geworden, castleden er nu uit zien? Nou, zo dus!

Home Alone nu

In 1990 maakten kijkers kennis met Kevin McCallister en zijn reis om inbrekers af te weren in Home Alone. De film werd een klassieker en wordt nu elke kerstperiode keer op keer opnieuw bekeken. Met Macaulay Culkin, Catherine O’Hara, Joe Pesci en Daniel Stern als hoofdrolspelers had Home Alone enkele van de beste acteurs uit de jaren 90 op het scherm.

Het is meer dan 30 jaar geleden dat de film uitkwam en er zijn sequels en remakes geweest om fans nog meer Home Alone-momenten te bezorgen, maar er gaat niets boven het origineel. Culkin was pas negen jaar oud tijdens het filmen van de film.

Nu er zoveel tijd is verstreken, is het verbazingwekkend om te zien hoe ver de acteurs zijn gekomen en hoe ze er nu uitzien.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like