Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Yvonne Coldeweijer in de problemen: Insta-volgers rennen massaal weg

Yvonne Coldeweijer raakt nog meer volgers kwijt
Beeld: Youtbue LifeOfYvonne

Yvonne Coldeweijer, de roddelkoningin van Instagram, maakte onlangs een opmerkelijke wending. Wat ooit begon als een bron van dagelijkse gossip voor iedereen, wordt nu een exclusieve club voor een handjevol uitverkorenen. Deze verandering heeft echter een onverwachte keerzijde: haar volgersaantal is in een vrije val terechtgekomen, en inmiddels is ze al vele duizenden volgers kwijt. Laten we deze fascinerende ontwikkeling eens nader bekijken.

Een Exclusieve Club van Juice-Liefhebbers

Yvonne Coldeweijer, ooit een open boek op Instagram, heeft besloten het over een andere boeg te gooien. Met een nieuw abonnementsmodel à €8,95 per maand belooft ze nog sappigere roddels dan voorheen, maar dan wel voor een beperkt publiek. Dit ‘kleine maar fijne’ model zorgt ervoor dat de juice exclusiever en sensationeler wordt. Omdat iedereen natuurlijk staat te springen om te betalen voor informatie die je vroeger gratis kreeg, toch? Het is bijna alsof je je buurvrouw moet betalen om over de haag te roddelen. Wat een geniaal idee!

Yvonne Coldeweijer raakt nog meer volgers kwijt na nieuws over betaalkanaal
Beeld: Instagram LifeOfYvonne

Fans die buiten de boot vallen

Het concept van exclusiviteit is niet nieuw in de wereld van beroemdheden, maar hoe het wordt ontvangen kan variëren. Coldeweijer’s keuze om een meer gesloten gemeenschap te creëren, kan als een dubbelzijdig zwaard werken. Enerzijds kan het een gevoel van privilege en intimiteit creëren voor de leden. Anderzijds kan het fans die buiten de boot vallen, vervreemden. En dat lijkt precies te gebeuren.

Yvonne raakt Instagram volgers kwijt

Ja, je leest het goed. Wat ooit een glorieus rijk van 842.000 volgers was, is nu gereduceerd tot een schamele 717.000. Het lijkt erop dat het idee om je volgers te vragen te betalen voor je content toch niet zo’n goed idee was, hè? Misschien dat Coldeweijer een nieuwe strategie moet bedenken om haar verloren volgers terug te winnen. Gratis koekjes, iemand? In de tussentijd kijken we met popcorn in de hand hoe dit drama zich verder ontvouwt. Eén ding is zeker: Yvonne Coldeweijer raakt nog meer volgers kwijt.

De Impact van Exclusiviteit op Publieke Figuren

Door haar account privé te maken en te focussen op haar persoonlijke leven, probeert Coldeweijer een andere, mogelijk diepere connectie met haar volgers te onderhouden. Want wie wil er nu niet betalen om de diepgaande dagelijkse beslommeringen van een roddelkoningin te volgen? Zal deze strategie haar helpen om een loyale community op te bouwen, of zal het juist leiden tot een verdere afname van haar publiek?

Check ook:

Dit absurde bedrag verdient Yvonne Coldeweijer met haar betaalsite