Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Vrouw gearresteerd voor te hard wegrijden na snelheidsboete

bekeuring

De meeste mensen die een bekeuring krijgen, zullen niet snel voor de tweede keer dezelfde fout maken. Dit geldt alleen niet voor een 31-jarige vrouw uit de Amerikaanse staat Iowa, zij werd namelijk gearresteerd voor het te hard wegrijden nadat ze een verkeersboete had gekregen.

De vrouw reed vanuit haar woonplaats in Iowa naar de het westelijker gelegen Nebraska. Tijdens haar reis werd ze door de plaatselijke politie aan de kant gezet., omdat ze met 150 kilometer per uur over een weg reed waar je 120 kilometer per uur mocht. Nadat de agent de bekeuring had uitgeschreven, scheurde de vrouw zo hard weg, dat de agenten haar gelijk weer achter haar aan gingen.

Tijdens de achtervolging registreerde de politie een snelheid van maar liefst 230 kilometer per uur, waarna ze haar vervolgens weer aan de kant zette. Dit keer werd de vrouw niet alleen bekeurd, maar ook gearresteerd wegens roekeloos rijgedrag. Wat haar precieze straf zal zijn, is niet bekend, maar haar rijbewijs is ze voorlopig kwijt.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like