Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Tindermatch wordt na conversatie van 3 jaar op vakantie gestuurd

_michelleandjosh

We kennen ze allemaal, van die eindeloze Tinder gesprekken waar meestal helemaal niks van terecht komt. Dit is iets waar de Canadese Michelle Arendas (21) en haar Tinder match Josh Avsec (22) uit Ohia geen moeite mee lijken te hebben. De twee matchten drie jaar geleden met elkaar op Tinder en voeren sindsdien een hilarische conversatie.

Toen Josh op op 20 september 2014 de eerste stap zette, door ‘hey Michelle’ te sturen duurde het zo’n twee maanden voordat Michelle reageerden. Ze stuurde Josh: “Sorry, mijn telefoon was kapot.” Daarna reageerde Josh met: “Dat was snel, bij mij duurt het meestal vijf maanden voor ik mijn oplader gevonden heb”. Sindsdien sturen de twee elkaar berichten met maandenlange stiltes tussendoor. Die worden dan doorbroken met flauwe excuses als ‘Sorry, ik zat in de les’ of ‘het duurde iets langer, want ik was aan het douchen’.

Nadat Josh besloot het verhaal met de rest van de wereld te delen door de screenshots van het gesprek op Twitter te zetten, ging het viral. Er wordt ook massaal gereageerd en gevraagd wanneer ze elkaar nou eindelijk eens gaan ontmoeten. Tinder heeft besloten om in te grijpen. Het koppel heeft een reis aangeboden gekregen van het bedrijf zodat ze elkaar in Hawaï kunnen ontmoeten. Op voorwaarde dat ze er geen twee jaar over doen. Het is nog niet duidelijk of en wanneer ze elkaar gaan ontmoeten. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply