Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Spaanse boerin lijkt sprekend op Donald Trump

boerin

Het schijnt dat iedereen wel ergens op de wereld een dubbelganger heeft rond lopen. Maar wat als je word herkend als de dubbelganger van de Amerikaanse president Donald Trump?! Dit overkwam de Spaanse boerin Dolores Leis Antelo nadat haar foto werd vertoont in de krant. Nu gaat de oudere Spaanse vrouw het hele internet over als de ‘dubbelganger van Trump.’

Toen de landbouwster kort geleden werd geïnterviewd door de lokale krant. Wilde ze ook graag een foto van haar hebben waarop de Spaanse boerin, met een schoffel over haar schouder naar de horizon tuurt. Toen het krantje afgelopen week werd uitgebracht ging het nieuws dat de Spaanse vrouw sprekend op Trump lijkt als een lopend vuurtje. Al snel kwamen er reacties op de foto zoals: “Vervang de schoffel door een golfclub en je hebt Donald Trump.”

Zelf zegt Dolores die alles behalve een presidentieel bestaan leidt: “Ik denkt dat het komt door de kleur van mijn haar.” De oudere boerin heeft zelf geen computer of smartphone maar haar dochters houden haar wel op de hoogte van wat er op het internet wordt geplaatst. Ze verteld: “Volgens mijn dochter gaat deze foto mij beroemd maken, maar ik begrijp niet waarom.”  Inmiddels zijn er al meerdere parodieën op de foto van Dolores verschenen, maar het origineel blijft het leukst!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like