Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

WTF: Pizzabestelling redt gegijzelde vrouw en kinderen

Pizzabestelling redt gegijzelde vrouw

Het gebeurt wel vaker dat fastfood restaurants ongebruikelijke bestellingen binnenkrijgt. Maar dat er bij de bestelservice een noodkreet van een gijzeling binnenkomt, dat is wel heel opmerkelijk. Dit gebeurde bij een filiaal van Pizza Hut in Avon Park, Florida. Een wanhopige vrouw die werd gegijzeld wist een bestelling bij de Pizza Hut te plaatsen met daarop:“911hostage help!”

De Pizza Hut kreeg op maandagavond een online bestelling van een klant die wel vaker bestelde. Op de bestelling stond niet alleen een grote pizza pepperoni maar ook een schreeuw om hulp. Het gealarmeerde personeel bedacht zich geen seconde en schakelde de politie in. “We hebben nog nooit zoiets gezien,” zegt filiaalmanager Candy Hamilton. “Zelf werk ik hier al 28 jaar en ik heb nog nooit in mijn hele leven zoiets voorbij zien komen.” De politie nam de melding uiterst serieus en zette direct een grootschalige reddingsactie in.

De gijzeling was ontstaan doordat de man en de vrouw ruzie hadden gekregen, waarna hij haar en hun drie kinderen bedreigde met een mes en hen verbood het huis te verlaten. Tijdens de gijzeling had hij de vrouw toestemming gegeven om een pizza te bestellen. Hierdoor kreeg zij de kans om, om hulp te roepen. Toen de politie arriveerde, bleek de man onder invloed te zijn van methamfetamine, waardoor hij ernstig in de war was. Al snel wist de vrouw met één van haar kinderen de deur te bereiken en konden ze worden opgevangen door de politie. Na 20 minuten konden ook de andere twee kinderen uit het huis worden gered en gaf de man zich over.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like