Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

WTF: Moeder jaloers op zoontje en laat net als hem kuiltjes in haar wangen snijden

aj3

Moeders zoeken vaak naar de gelijkenissen die ze hebben met hun kinderen zodat ze hun eigen uiterlijke schoonheden kunnen benadrukken. Maar soms hebben de kinderen de knapheid gewoon van hun vader geërfd en daar zijn sommige moeders toch een beetje jaloers op. Zo ook de 44-jarige beauty blogger AJ Weir uit het Britse Lincolnshire. Haar 11-jarige zoontje heeft kuiltjes in zijn wangen en dit wilde AJ ook, daarom sloot ze naar de plastisch chirurg te gaan om haar dezelfde kuiltjes in haar wangen te laten snijden.

Het hebben van kuiltjes in je wangen is een van de zeven schoonheden en toen deze bij het zoontje van AJ in zijn wangetjes verschenen was het enigste wat ze dacht: “Dit wil ik ook!” Ondanks dat haar vrienden en familie de operatie hadden afgeraden, wilde ze koste wat het kost de kuiltjes in haar wangen laten modelleren. De ingreep kostte in totaal zo’n 1550 euro en duurde ongeveer 90 minuten. Hierbij maakte de plastisch chirurg een incisie vanuit de binnenkant van haar wang. Ze vertelde: “Het was net alsof ik naar de tandarts ging.”

AJ zou natuurlijk geen beauty blogger zijn als ze haar ervaring niet had vastgelegd en gedeeld met haar volgers. Ze vertelde: “Sommige mensen zeggen dat je gewoon blij moet zijn met hoe je eruitziet en dat begrijp ik, maar dit was echt iets wat ik zelf wilde doen.” De eerste paar weken na haar operatie waren haar wangen vooral heel erg blauw en opgezet, maar ja, wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Al snel begon de zwelling af te nemen en begon haar gezicht met haar gewilde kuiltjes er weer uit te zien als normaal. Ze is ontzettend blij met het resultaat en vindt de kuiltjes er zeer natuurlijk uitzien. AJ is al zo’n tien jaar bezig om precies zo uit te zien zoals ze dat zelf voor ogen heeft.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like