Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Misvormde pup en zijn broertje gered van de dood

picasso1

Net als bij ons mensen is het nou eenmaal zo dat niet alle beestjes gezegend zijn met een knappe kop. Vaak zijn dit wel de leukste beesten die er zijn en daarom hebben hun baasjes ze dan ook ontzettend lief. Helaas was dit niet het geval voor de 10-maanden oude pitbull pup Picasso. Hij werd samen met zijn broertje Pablo bij een dierenasiel gedumpt vanwege zijn misvormde gezicht.

Volgens zijn fokker werd Picasso geboren met het misvormde gezicht en kon hij hem hierdoor niet verkopen. Nadat hij samen met zijn broertje Pablo terecht kwam in een dierenasiel in Oregon, wilde niemand ze hebben en daarom moesten de twee hondjes noodgedwongen worden afgemaakt. Gelukkig kwam Liesl Willhardt, eigenaresse van Luvable Dog Rescue, daar net op tijd achter. Zij belde naar het asiel toen ze hoorde over de twee honden en besloot ze direct te adopteren zodat ze niet zouden worden afgemaakt.

Nadat de dierenopvang een bericht over de twee honden op social media deelde gingen de foto’s van de misvormde Picasso gelijk viral. Hierdoor werd de dierenopvang overspeld met reacties van mensen die Pablo en Picasso wilden adopteren. Voordat de hondjes kunnen worden geadopteerd moeten ze eerst nog een medische check krijgen en zal Picasso een kleine operatie moeten ondergaan om een tand te verwijderen. Hierna zal het waarschijnlijk niet lang meer duren voordat de twee hondjes een nieuw baasje hebben.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like