Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man vast met zakje in Ikea douche krukje

Man met ballen in Ikea krukje

Als je naar iets simpels op zoek bent zoals een douche krukje dan zul je dit vast vinden bij de IKEA. Het gemiddelde huishouden van de halve wereld is tenslotte voorzien van IKEA meuk, dus een douche krukje zullen ze vast ook wel hebben dacht de Noorse Claus Jørstad. Nadat hij het krukje had gevonden kon hij eindelijk weer eens fatsoenlijk douchen vanwege een knieblessure, althans dat dacht hij. Want tijdens het douchen kwam één van zijn zakjes vast te zitten in een van de gaten van het IKEA krukje. 

Waarschijnlijk was Claus vast komen te zitten omdat zijn zakje opgezwollen was door het warme water waardoor hij geen kant op kon. Ondanks dat de ongelukkige gevangen zat in de douchecabine met één van zijn balletjes vast in het douche krukje kon hij op de één of andere manier zijn telefoon te bemachtigen. Terwijl hij nog steeds in de benadere situatie zat plaatste hij een bericht op de Facebook pagina van IKEA met daarin het volgende “Zittend onder de douche op mijn IKEA krukje kwam ik tot de ontdekking dat er een ongelukje was gebeurd. Toen ik naar voren boog om te zien wat er gaande was aan de onderkant van het krukje,  zag ik één van mijn balletjes uit het gat van het douche krukje bungelen.” 

Omdat Claus al een tijdje vast zat onder de douche begon de warmwater ketel langzaam op te raken en begon het water steeds kouder te worden. In zijn bericht liet hij weten dat hij een gegeven moment begon te bevriezen. Hij zei “Het water werd plosteling kouder, kouder dan de lach van mijn schoonmoeder op het moment dat haar dochter het jawoord gaf en ik met haar trouwde. Gelukkig voor Claus was het koude water ook zijn redding want hierdoor begon zijn bal te krimpen en uiteindelijk wist hij hem uit het gat van het douche krukje te krijgen. Later liet Claus op de Facebook pagina van IKEA weten dat hij was los gekomen uit het krukje en dat hij ongedeerd was. De IKEA reageerde op het bericht dat ze het heel erg jammer vonden dat dit had kunnen gebeuren en boden daarom hun excuses aan voor het ongeluk. Hierop grapte Claus dat hij nog steeds op zoek was naar een goede douche kruk, dit keer ééntje zonder gaten.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like