Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

WTF: Man overlijdt tijdens de horror film The Conjuring 2

Conjuring_man

Het lichaam van een Indische man is verdwenen nadat hij dood neer viel tijdens de bloedstollende film ‘The Conjuring 2’. De 65-jarige man was samen met een vriend naar de nachtvoorstelling van de horrorfilm. Tijdens de engste scene van de film kreeg de man het ineens benauwd en greep hij naar zijn hart. De man zij dat hij steken in zijn borst had waarna hij op de grond neerviel. Hij werd met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis, waar hij helaas niet meer gered kon worden. Kort nadat de man dood verklaard werd was de man verdwenen.Waar zijn lichaam nu is, dat weet niemand.

‘The Conjuring 2’ is sinds kort in de bioscoop en veel mensen huiveren deze angstaanjagende horror film. De griezelige horrorfilm vertelt een angstaanjagend, waargebeurd verhaal uit de dossiers van Ed en Lorraine Warren. Tot nu toe verlieten de bezoekers van deze griezelfilm de bioscoop nog ongedeerd maar dat er iemand een hartaanval heeft gekregen tijdens één van de engste scènes zegt genoeg. Maar wat het verhaal nog meer bizar maakt, is het feit dat het lichaam van de overleden man is verdwenen. 

De overleden man bleek afkomstig te zijn van een inheemse stam, genaamd de Andhra Pradesh. Het staat bekend dat de spirituele Andhra Pradesh hun dierbaren ritueel begraven nadat ze zijn overleden. De politie is een onderzoek gestart en vermoeden dat de vriend van de man zijn lichaam heeft meegenomen. Het ziekenhuispersoneel weet niet hoe het heeft kunnen gebeuren dat het lichaam van de overleden man ongezien uit het ziekenhuis is verdwenen. Tot nu toe is er nog geen enkel spoor van de twee vermiste mannen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like