Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Kind wacht in taxi op bankroof van moeder

diana

Als je als moeder geen oppas kunt vinden terwijl je iets heel belangrijks moet doen. Dan kan je natuurlijk altijd je kind meenemen en even achterlaten in de auto tot je terug bent. Dit dacht de 28-jarige Diana Marini ook toen ze haar zesjarige dochter achterliet in een taxi terwijl ze zelf ‘even een bank ging beroven’.

Diana wist bij de Chase Bank op Long Island in New York een enorm bedrag mee te nemen en vluchtte vervolgens zo snel mogelijk terug naar de taxi waarin ze haar dochter had laten wachten tijdens de overval. Diana had aan de taxi chauffeur gevraagd of hij even op haar wilde wachten, terwijl haar dochter in de auto bleef zitten. Niet wetende dat hij dienst zou doen als vluchtauto voor een bankoverval.

Toen ze eenmaal weer in de auto zat deed ze alsof er niks aan de hand was en verzocht ze de chauffeur vriendelijk om hun weg weer voort te zetten. De politie ging haar gelijk achterna en hoewel de stad krioelt van de gele taxi’s, wist de politie haar toch snel op te sporen. Ze waren verbaasd toen ze ontdekten dat er een kind in de auto zat. Het meisje is inmiddels overgedragen aan familieleden en de vrouw zit momenteel vast.

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply