Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Inwoners Florida krijgen waarschuwingsbericht over zombies

zombies

Als je in de buurt bent van een dreigende noodsituatie, kan het zo zijn dat de overheid een bericht naar je telefoon stuurt over wat er aan de hand is. Maar wat nou als je ineens een bericht ontvangt waarin je wordt gewaarschuwd voor een zombie-uitbraak?!

Dit overkwam afgelopen week meer dan zevenduizend inwoners van de stad Lake Worth en Terminus in de Amerikaanse staat Florida . Op dinsdagmiddag kregen ze een waarschuwingsbericht waarin stond dat de stroom was uitgevallen als gevolg van extreme zombie activiteiten. Al snel werd duidelijk dat het om een flauwe grap ging, omdat de serie The Walking Dead zich deels afspeelt in de plaats Terminus.

De woordvoerder van de gemeente reageerde op de rare melding en zei dat er onderzoek naar wordt gedaan. Hij vertelde: “Het was de bedoeling een waarschuwingsbericht te sturen, maar het zombie-gedeelte hoorde er niet bij.” Hij kon niet vertellen wat de echt oorzaak van de stroomstoring was. Maar het had in ieder geval niks te maken met los lopende zombies. De storing was na 27 minuten verholpen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like