Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wtf: Geschilderde ezel inplaats van zebra in dierentuin Caïro

ezel

Je zou toch denken dat als je naar de dierentuin gaat, dat je dan ook daadwerkelijk echte dieren te zien krijgt. Bij een dierentuin in Caïro niet helemaal het geval. Student Mahmoud A. Sarhani kwam namelijk tot de ontdekking dat er geen zebra in de Egyptische dierentuin stond, maar een geschilderde ezel.

Nadat Mahmoud het dier zag staan begon hij gelijk te twijfelen of het wel een echte zebra was. Het dier had namelijk lange oren, grote manen en vlekkerige strepen. De oplettende student vroeg zich af of het niet gewoon een ezel was en plaatste een foto van het dier op Facebook. Hij kreeg verschillende reacties van deskundigen en dierenartsen die bevestigden dat het om een ezel ging.

Na het online bericht bleef de dierentuin volhouden dat het zwart-wit gestreepte dier wel degelijk een zebra zou zijn. Maar wie goed kijkt, ziet dat de strepen niet scherp zijn afgebakend en ook lijkt het alsof de verf een beetje is uitgelopen. Ook de oren van het dier zijn niet hetzelfde als die van een zebra. Ondanks dat de dierentuin nu veel kritiek krijgt, blijft de directeur volhouden dat het om een echte zebra zou gaan.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like