Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Brit laat op vakantie Mexicaanse henna snor tatoeëren en belandt in ziekenhuis

snor

Als je met een grote groep vrienden op vakantie gaat dan weet je één ding zeker en dat is dat je dingen zult meemaken die je je hele leven bij blijven. Dit zal alleen niet altijd een even leuk aandenken zijn. Dat weet de Britse Arran Maye maar al te goed. Hij liet namelijk een Mexicaanse snor als henna tattoo zetten, echter door een heftige allergische reactie belandde hij in het ziekenhuis en zal deze snor voorgoed op zijn gezicht blijven staan.

Arran liet het henna snorretje tatoeëren voor de ‘British fancy dress day’ tijdens de Benidorm Fiestas. Maar hierna begon zijn huid te irriteren en bleek hij een heftige allergische reactie te hebben. Zijn gezicht begon op te zwellen en hij wist al snel dat het foute boel was. Hij vertelde: “Het ging allemaal goed, totdat het opeens begon te tintelen. De volgende dag begon het op te zwellen en kwam er pus uit. Mijn gezicht leek wel een ballon.” Tijdens zijn vlucht naar huis kreeg hij plotseling last van zijn luchtwegen en toen hij aankwam in Engeland moest hij zo snel mogelijk naar het ziekenhuis.

Uiteindelijk kwam Arran op de Intensive Care terecht waar hij twee dagen moest verblijven met een zuurstof masker op. Hij vertelde: “Het personeel heeft goed werk verricht. Uiteraard moesten ze wel lachen, maar pas nadat het weer oké met mij ging.” Inmiddels gaat het een stuk beter met Arran, alleen heeft de allergische reactie littekens veroorzaakt in de vorm van een Mexicaanse snor. De doktoren hebben laten weten dat het litteken misschien wel zijn leven lang zichtbaar zal blijven. De Brit heeft nog een wijze les voor iedereen die ooit nog een henna tattoo wil nemen op vakantie en dat is: “Gebruik nooit henna inkt van negen dollar en gebruik het al helemaal niet op je gezicht”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like