Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Automobilist gepakt voor te hard rijden omdat anders zijn McDonald’s koud zou worden

mac

Als je langs de kant wordt gezet door de politie omdat je te hard hebt gereden kan je maar beter een goede reden hebben. Dit dacht een bestuurder uit het Engelse South Yorkshire dus ook. Hij besloot namelijk het snelheidslimiet te overtreden omdat hij bang was dat zijn McDonald’s maaltijd anders koud werd.

De VW Golf werd opgemerkt nadat hij met hoge snelheid langs een undercover-auto van de politie reed. De agenten besloten zijn kentekens te checken en kwamen tot de ontdekking dat de auto niet was verzekerd. De agenten besloten de man stil te zetten langs de kant van de weg om te vragen waarom hij zo hard reed. Zijn antwoord hierop was dat hij bang was dat zijn McDonald’s maaltijd anders koud zou worden.

De agenten namen de onverzekerde Volkswagen Golf in beslag en namen de man mee naar het bureau. De woordvoerder van de politie vertelde: “De bestuurder van dit onverzekerde voertuig haalde met hoge snelheid één van onze undercover-auto in omdat hij niet wilde dat zijn McDonald’s maaltijd koud zou worden, waardoor hij het leven van andere weggebruikers in gevaar bracht.” Wat de automobilist voor straf zal krijgen is niet bekend.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like