Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

71-jarige vrouw trouwt met 17-jarige jongen na dood van oudste zoon

trouwen3

Toen de zoon van Almeda Errell overleed aan een ernstige ziekte, leek het leven van de 71-jarige vrouw voorbij te zijn. Niemand zou zijn eigen kind moeten begraven en op die leeftijd alleen verder door het leven te moeten gaan. Toch bracht de droevige gebeurtenis nog iets mooi met zich mee, want Almeda had nooit gedacht dat ze op de begrafenis van haar zoon de liefde van haar leven tegen zou komen. Toen de 17-jarige Gary Hardwick naar Almeda toe kwam om zijn medeleven te betuigen, was het liefde op het eerste gezicht.

Almeda was eerder al haar man verloren en nadat haar zoon overleed was ze ontzettend bedroefd. “Ik was niet op zoek naar een jongere man, maar Gary dook plots op. Ik wist meteen dat hij de ware was.” Gary was door zijn tante Lisa uitgenodigd op de begrafenis van Almeda’s zoon en zag de 54 jaar oudere Almeda voor het eerst. “Ze had de mooiste, stralend blauwe ogen,” ook hij was op slag verliefd. “Toen ik Lisa vertelde dat ik Almeda wel zag zitten, zei ze dat Almeda’s gevoel wederzijds was en dat ze ons samen zou brengen.”

Niet veel later nodigde Lisa hen allebei uit voor een etentje voor haar 9-jarige dochter Evelyn. Na hun date waren de twee helemaal in de wolken. Diezelfde avond deelden ze hun eerste kus op een bankje in het maanlicht. Twee weken na hun eerste date vroeg Gary Almeda ten huwelijk over de telefoon. Zes dagen later trouwden de twee in de tuin van Gary’s tante, waar ze voor het eerst zoenden. Almeda liet weten dat ze haar soulmate gevonden heeft en dat de seks tijdens de huwelijksnacht de beste seks was die ze ooit heeft gehad.

Vergeet NIET te abonneren! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like