Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Woedende ‘The Champ’ loopt leeg in tirade aan adres Van Hooijdonk: “Biggest pancake in the voetbalworld!”

the champ

Afgelopen weekend veroorzaakte Pierre van Hooijdonk een mediarel, door Ajax-trainer Maurice Steijn aan tafel bij Studio Voetbal te beschuldigen van ‘duistere dealtjes’ in zijn tijd bij NAC. Pieter de Jongh, beter bekend als The Champ, haalt nu uit de oud-voetballer van onder meer Feyenoord en Oranje.

Pierre in de problemen

Wegens gebrek aan enige onderbouwing of bewijs, moest ‘Pi-Air’ zijn beschuldigingen afgelopen week weer intrekken en zijn excuses maken, nadat Steijn had aangekondigd een kort geding aan te spannen. Binnen de voetbalwereld heeft de reputatie van Van Hooijdonk echter een flinke knauw gekregen. De NOS gaf aan dat hij voorlopig niet te zien zal zijn in de voetbal-talkshow, en Andy van der Meijde noemde Pierre ‘de grootste slang in het voetbal’. De problemen voor Pierre zijn nog groter geworden, nu hij ook nog eens de legendarische coach Pieter de Jongh op zijnnek heeft gekregen.

Wilde tirade

In een wilde tirade op Instagram briest The Champ : “Yes, you heard het goed, de biggest pancake in de voetbalworld. Dat is Pierre van Hooijdonk. De champ is (?) because Pierre van Hooijdonk, you are crazy. You are total crazy. Why call you stupid thing, say? Over coach Stijn, you are a pancake, yes, the biggest pancake in the voetbalworld. Pierre van Hooijdonk, Arno van Meulen van Studio Sport. Kick him out Studio Sport, yes, kick him out!”

Check ook: Verbazing om ‘straalbezopen’ Rafael van der Vaart bij Studio Voetbal: ‘Paling in een emmer snot’ – SGXL.NL

Bron en beeld: Instagram Pieter de Jongh a.k.a. The Champ

You May Also Like