Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Verbazing om ‘straalbezopen’ Rafael van der Vaart bij Studio Voetbal: ‘Paling in een emmer snot’

rafael van de vaart

De Eredivisie is afgelopen weekend weer van start gegaan, dus is ook NOS Studio Voetbal terug met een nieuw seizoen. Hierbij zaten onder meer oud-voetballers Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart aan tafel. Laatsgenoemde kwam daarbij zachtgezegd niet helemaal helder over, en veel kijkers denken dat hij niet helemaal nuchter was, zo blijkt uit de stroom aan reactie die loskwam op Twitter.

Paling in een emmer snot

Van der Vaart leek namelijk niet alleen een beetje aangeschoten, maar gewoon behoorlijk dronken. Een gebruiker op Twitter merkte op: “Ik kijk NOS Studio Voetbal… Wat is er aan de hand met Rafael? Hij lijkt wel aangeschoten. Zelfs Pierre lijkt hem glazig aan te staren omdat hij beweegt als een paling in een emmer snot.” Andere Twittergebruikers vermoeden zelfs dat de voetbalanalist Ritalin heeft genomen. De meeste mensen denken echter dat hij op deze zonnige zondag waarschijnlijk flink heeft genoten op het terras.

Snoepjes genomen?

Ook in de studio zelf bleef het vreemde gedrag van Van der Vaart niet onopgemerkt. Van Hooijdonk vraagt Van Der Vaart op een gegeven moment zelfs of hij gedronken had en zelfs: “Welke snoepjes heb jij vandaag genomen?”

Check het fragment met de ‘stomdronken’ Rafael van der Vaart bij Studio voetbal hier:

Check ook: Classic: Toen Van der Vaart er eentje liet glippen op de bank bij Oranje – SGXL.NL

Bron en beeld: Instagram

You May Also Like