Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Wielrenners denken dat de weg van hun is krijgen pijnlijke realiteitscheck

Wielrenners denken dat de weg van hun is krijgen pijnlijke realiteitscheck
Bron: Skoften

Sommige wielrenners lijken er standaard vanuit te gaan dat alles en iedereen voor hen moet uitwijken. Ieder weldenkend mens weet dat je een beetje rekening met je medemens moet houden, vooral in het verkeer. Het verkeer kan soms een ware arena worden waarin emoties hoog oplopen, vooral wanneer wielrenners en automobilisten elkaars pad kruisen. In een schokkend voorval hebben enkele wielrenners zich laten uitroken door een agressieve automobilist, met tragische gevolgen.

Pijnlijke realiteitscheck

Het kan soms behoorlijk frustrerend zijn om als automobilist vast te zitten achter een groep wielrenners die de weg in beslag neemt. Voor sommige mensen lijkt het antwoord op deze situatie echter nogal extreem te zijn: ze besluiten gewoon om de wielrenners in de rook te zetten. Deze ongebruikelijke reactie op het ongemak van het verkeer zal niet fijn zijn ontvangen.

Wielrenners de grootste aso’s van de weg?

Wielrennen is populairder dan ooit. Maar met de toenemende drukte op de weg groeit ook het slechtere imago. De sportfietsers worden zeer regelmatig weggezet als aso’s en wegpiraten door hun mede weggebruikers. Maar dit keer was het wel een beetje een ander verhaal. En dit filmpje ontkracht die statement zeker! Kijk zelf maar even:

Check ook: WIELRENNERS LATEN ZICH PROVOCEREN DOOR AGRESSIEVE AUTOMOBILIST EN WORDEN KEIHARD VAN FIETS GEREDEN

You May Also Like