Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Wielrenner slaat op verkeerde moment ineens af en wordt snoeihard van z’n sokken gereden

wielrenner

Wielrenners en hun medeweggebruikers, het zullen wel nooit de beste vrienden worden. Dit heeft ermee te maken dat wielrenners nog wel eens willen denken dat ze de koning van de weg zijn, en regels niet voor hen gelden. Ook motorrijders zijn trouwens niet bij iedereen geliefd. Momenteel gaan er beelden rond van zo’n motorrijder, die flink in botsing kwam met zo’n wielrenner.

Compleet van zijn sokken

Op de beelden is te zien dat de motorrijder er flink de vaart in heeft zitten op een smal landweggetje. Een wielrenner, die een stukje verderop fietst, besluit echter ineens af te slaan, zonder daarbij over zijn schouder te kijken. De motorrijder heeft dan ook geen kans meer om te remmen, en rijdt de wielrenner compleet van zijn sokken.

Discussie

Op social media barst dan ook de discussie los wie er schuld heeft aan de harde aanrijding. De meeste mensen lijken de fietser de schuld te geven, omdat hij niet uitkijkt voordat hij de onverwachte beweging maakt. Aan de andere kant vragen sommigen zich weer af of de motor misschien niet wat te hard reed. Zo reageert ene Alexander: “Reed veel en veel te hard op die plek.” De meesten grappen echter: “Hopelijk alles ok met de Motor.”

Check ook:

Bron en beeld: VKMag

You May Also Like