Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Heftig: Camper rijdt hele groep wielrenners snoeihard van de weg af

wielrenners

Het zal voor velen geen verrassing zijn dat er soms spanningen ontstaan tussen wielrenners en andere weggebruikers vanwege het niet altijd strikt naleven van de verkeersregels. Echter, in een recent incident dat zich voordeed in Arizona, ging de situatie ver buiten de grenzen van irritatie en veranderde het in een regelrechte aanval op een groepje fietsers. De gebeurtenis werd vastgelegd op video.

Fietser geraakt

De schokkende beelden tonen een groep wielrenners die langs de schilderachtige Lake Mary Road fietst. Het grootste deel van de groep bevindt zich netjes op het daarvoor bestemde fietspad, waar ze veilig dachten te kunnen genieten van hun fietstocht. Echter, op een noodlottig moment, gebeurde er iets ongelooflijk verontrustends. Een camper, bestuurd door een nog onbekende persoon, naderde de groep wielrenners van achteren. Wat er daarna gebeurde, tart elke vorm van gezond verstand en menselijke consideratie. De camperbestuurder raakte een van de fietsers met volle kracht, waardoor de renner letterlijk door de lucht werd gelanceerd en met een verwoestende kracht tegen de overige fietsers aan werd geslingerd.

Naar het ziekenhuis

Het resultaat van deze ondenkbare daad was een onmiddellijke chaos en paniek onder de wielrenners. Zeven van hen raakten gewond bij de aanrijding, waarvan er vier in kritieke toestand naar het ziekenhuis werden gebracht. De verwondingen varieerden van botbreuken en ernstige kneuzingen tot hoofd- en rugletsel. De schrikwekkende gevolgen van deze brute actie zullen waarschijnlijk nog lang nadreunen in de levens van de betrokken wielrenners en hun families.

Check ook: Door rood rijdende wielrenner maakt op harde wijze kennis met motorrijder

Bron: skoften.net

Beeld: YouTube

You May Also Like