Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Wendy van Hout begint zangcarrière en brengt nummer met videoclip uit

Jack van Gelder wendy van hout
Beeld: Instagram Wendy van Hout

Wendy van Hout nam vorig jaar moeiteloos de rol van vriendin van Peter Gillis over in Massa is Kassa. Sindsdien doet Wendy hard haar best om aan de kijkers te bewijzen dat ze geen Nicol 2.0 is. Zo heeft ze nu een heus nummer met bijbehorende videoclip uitgebracht, al lijkt dit vooral bedoeld om haar kledingwinkel te promoten.

Meisje van de handel

Na het beëindigen van zijn relatie met Nicol Kremers, vond Peter Gillis in Wendy van Hout al snel een nieuwe levenspartner. Dit ging echter niet zonder slag of stoot, gezien de voortdurende juridische strijd tussen Peter en Nicol. Wendy, die zichzelf beschrijft als een ‘meisje van de handel’, had al een eigen kledingwinkel voordat ze een relatie begon met Peter, die naar eigen zeggen een vermogen van 85 miljoen euro bezit. Deze achtergrond van handel en ondernemen is sterk verweven in haar nieuwe muziekproject.

Peter Gillis' Peperdure Botsing
Beeld: Instagram Wendy van Hout

Videoclip

In haar videoclip, waarvan we een voorproefje krijgen op haar Instagrampagina en die is opgenomen in de marmeren villa van Peter Gillis, bezingt Wendy haar leven en werk. Het nummer, geschreven door zanger Frank van Etten, bevat visuele verwijzingen naar haar kledingbedrijf, waarbij zelfs het logo van haar webshop in beeld komt, waarmee het nummer dus eigenlijk een groot reclamefilmpje is.

Roy Donders

De videoclip van ‘Meisje van de handel’ toont overeenkomsten met het werk van Roy Donders, die eerder het nummer ‘Jongen van de handel’ uitbracht. Ondanks deze vergelijking en de kritiek dat het nummer niet verder zou komen dan een stoffige dorpskroeg, zijn de reacties overwegend verrassend positief, al lijkt het erop dat negatieve reacties handmatig door Wendy verwijderd zijn.

Check het nummer ‘Meisje van de handel’ van Wendy van Hout hier:

Check ook:

You May Also Like