Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Weer 20 van de meest hilarische memes van de Indiase social media-komiek Xavier

xavier

Tenzij je de afgelopen jaren onder een rots hebt geleefd, of je hebt hem al eens voorbij zien komen: de Indiase social media-komiek Xavier. Xavier staat bekend om zijn hilarische memes. Hieronder vind je weer 20 van zijn beste.

Wie is Xavier?

Het is een groot raadsel wie de werkelijke persoon achter het account ‘Xavier’ is, dat de memes plaatst. Een korte zoektocht online onthult dat de memes van Xavier afkomstig zijn van een persoon genaamd Pakalu Papito, van Indiase afkomst, die beweert te werken bij een IT-bedrijf in Minneapolis, Minnesota. Hij heeft Indiase wortels, maar heeft het land al geruime tijd niet bezocht. Xavier is enigszins verlegen en niet erg bekwaam in Engels. Hij meet 1,70 meter en weegt 68 kilogram. Opmerkelijk genoeg heeft deze persoon kamelen, een laptop (uiteraard) en een benzinestation in zijn bezit.

Zelfspot

In de memes zien we voornamelijk screenshots van reacties die Xavier plaatst onder social media-berichten van willekeurige mensen. Deze onderscheiden zich door zijn droge humor en flinke portie zelfspot.

Bekijk hier 20 van de meest hilarische memes van de Indiase social media-komiek Xavier:

xavier
xavier
xavier
xavier

Check ook:

Bron en beeld: Facebook Xavier

You May Also Like