Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

18X de meest hilarische memes van de Indiase social media-komiek Xavier

Tenzij je de afgelopen jaren onder een rots hebt geleefd, of je hebt hem ergens voorbij zien komen: de Indiase social media-komiek Xavier. Xavier staat bekend om zijn hilarische memes. Hieronder vind je 18 van zijn allerbeste creaties.

Wie is Xavier?

Het is een groot raadsel wie de werkelijke persoon is achter het ‘Xavier’-account dat de memes deelt. Na wat online speurwerk blijkt dat de memes van Xavier afkomstig zijn van iemand genaamd Pakalu Papito, van Indiase afkomst, die beweert te werken bij een IT-bedrijf in Minneapolis, Minnesota. Hoewel hij van Indiase afkomst is, is hij al geruime tijd niet meer in het land geweest. Xavier is enigszins verlegen en niet zo bedreven in het Engels. Hij is 1,70 meter lang en weegt 68 kilogram. Opmerkelijk genoeg bezit deze persoon kamelen, een laptop (uiteraard) en zelfs een benzinestation.

Zelfspot

De memes tonen voornamelijk screenshots van reacties die Xavier plaatst op willekeurige social media-berichten van anderen. Deze reacties vallen op door zijn droge humor en flinke dosis zelfspot.

Hieronder vind je 18 van de meest komische memes van de Indiase social media-komiek Xavier:

xavier
xavier
xavier
xavier
xavier

Bron en beeld: Facebook Xavier

You May Also Like