Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Wat is er gebeurd met het gezicht van Sarah van Soelen? ‘Lijkt Marijke Helwegen wel’

Wat is er gebeurd met het gezicht van Sarah van Soelen?
Beelfd: Instagram Sarah van Soelen/ Skoften

Herken je haar nog? Sarah van Soelen, ooit bijna deel van de Hazes-clan, stond deze week weer volop in de schijnwerpers. Drie jaar na haar vijftien minuten fame, lijkt ze haar leven als influencer weer helemaal op de rails te hebben. Maar na haar verschijning op de rode loper, is het gezicht van Sarah van Soelen hét gespreksonderwerp. Was het de belichting, of is er meer aan de hand? Op internet wordt Sarah nu zelfs al vergeleken met de nieuwe Marijke Helwegen!

Het gezicht van Sarah van Soelen?

Bij haar recente publieke verschijning was het gezicht van Sarah van Soelen nauwelijks te herkennen. Fans en volgers speculeren wild: heeft ze een bezoekje gebracht aan de plastisch chirurg, of was de make-up artist deze keer iets te enthousiast? Fotografen weten het al lang: licht kan maken of breken hoe iemand eruitziet op de foto. Kon de onflatteuze belichting de vreemde verschijning van het gezicht van Sarah van Soelen verklaren, of moeten we de oorzaak ergens anders zoeken? De transformatie van het gezicht van Sarah van Soelen heeft de tongen flink losgemaakt. Op Twitter, Instagram en Facebook delen mensen hun theorieën. Van subtiele ingrepen tot complete make-overs, iedereen lijkt een mening te hebben over Sarah’s nieuwe look.

Wat is er gebeurd met het gezicht van Sarah van Soelen?
Beeld: Skoften

Experts aan het Woord

Enkele schoonheidsspecialisten en plastisch chirurgen (niet direct betrokken bij Sarah) hebben hun professionele mening gegeven over het gezicht van Sarah van Soelen. Hoewel sommigen suggereren dat kleine aanpassingen normaal zijn in de wereld van glamour, blijft het giswerk zonder bevestiging van Sarah zelf. Tot nu toe heeft Sarah geen commentaar gegeven op de speculaties. Het blijft afwachten of ze zelf een verklaring zal geven voor de verandering in haar uiterlijk, of dat ze ervoor kiest om de geruchten te negeren en verder te gaan met haar carrière.

Of het nu gaat om een kwestie van belichting, een nieuwe make-up stijl, of iets meer ingrijpends, het gezicht van Sarah van Soelen blijft de gemoederen bezighouden. Is het allemaal een storm in een glas water, of is er echt iets veranderd aan Sarah’s look?

Dit is de Sarah die we kennen:

Check ook: