Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Geluksvogel vergeet auto op de handrem te zetten en gaat daarna gelijk naar het casino

Wat een geluk voor de eigenaar van deze auto
Beeld: TikTok Nikita Ebbers

Heb je ooit zo’n geluk gehad dat je je afvroeg of het een wonder was? Wel, wat een geluk voor de eigenaar van deze auto! Een video toont hoe een ogenschijnlijk gewone fout, zoals vergeten de handrem te gebruiken, een hilarische en onverwachte wending neemt. Benieuwd naar wat er gebeurt? 

De vergeten handrem

Stel je voor, je parkeert je auto, vergeet de handrem en loopt weg. Wat kan er misgaan, toch? Nou, alles. Wat een geluk voor de eigenaar van deze auto, want zijn auto besluit vol in zijn achteruit te rollen? Het lijkt een ramp in de maak, maar deze auto heeft andere plannen. De beelden laten een parkeerplaats zien vol andere auto’s. Je verwacht minstens wat blikschade, toch? Maar nee, dit slimme voertuig lijkt bijna een eigen wil te hebben. Hoeveel geluk heb je als je de eigenaar van deze auto bent om te zien hoe het wonderbaarlijk zijn weg vindt zonder ook maar een krasje op te lopen?

Wat een geluk voor de eigenaar van deze auto
Beeld: TikTok Nikita Ebbers

Wat een geluk voor de eigenaar van deze auto!

Het lijkt wel magie als je ziet hoe de auto soepel door de parkeerplaats manoeuvreert. Hoeveel geluk heb je als je de eigenaar van deze auto bent en je voertuig zo’n stunt uithaalt zonder schade? Het is bijna alsof de auto zelf een cursus geavanceerd parkeren heeft gevolgd! Sommigen zeggen dat geluk is met de dommen. Wat een geluk voor de eigenaar van deze auto. Of misschien is het gewoon puur toeval, maar het resultaat is verbluffend.

Een wonder op wielen

Dus, hoeveel geluk heb je als je de eigenaar van deze auto bent? Blijkbaar heel veel. Deze video bewijst dat zelfs de meest ongelukkige situaties soms de meest verrassende uitkomsten kunnen hebben. Het is een perfecte mix van hilariteit en geluk die je zeker aan het lachen zal maken. Wat denk jij, puur toeval of een wonder op wielen?

Handrem gebruiken tijdens noodsituaties?

Check ook: