Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Dit is waar in Nederland je het goedkoopste kunt tanken!

Goedkoop Tanken in Nederland: Vind de Voordeligste Pompen!
Beeld: Pexels

Zit je ook altijd te mopperen als je weer eens een fortuin kwijt bent aan de pomp? Je bent niet de enige. Maar wat als ik je vertel dat er plekken zijn waar je flink kunt besparen op je benzine of diesel? Jawel, er bestaan nog oases in de woestijn van hoge brandstofprijzen!

Waar je het goedkoopste kunt tanken in Nederland

Laten we eens een kijkje nemen waar je het goedkoopste kunt tanken in Nederland. Uit onderzoek van MultiTankcard blijkt dat sommige stations echt wel een stukje omrijden waard zijn. Bijzonder genoeg vind je de beste benzinekoopjes met name in het oostelijke deel van Nederland, daar schijnt de benzineprijszon het felst.

Spotgoedkoop tanken: De top locaties

Ben je klaar voor de grote onthulling? Voor de dieselrijders onder ons: het voordeligste station is Hoitink Wind Brandstoffen in Kottenin de Achterhoek waar de literprijs slechts €1,60 bedraagt. En als je benzine nodig hebt, scoor je de beste deal bij Fieten Olie in Hengelo, waar een liter E10 maar €1,83 kost. Niet slecht, toch?

Waar je het goedkoopste kunt tanken in Nederland
Beeld: Autoweek

Waarom zijn sommige stations goedkoper?

Heb je je ooit afgevraagd waarom de prijzen zo verschillen? Het zit hem vaak in de locatie. Onbemande pompen en stations die niet direct aan de snelweg liggen, bieden vaak betere deals. Dus, als je de volgende keer op pad gaat, plan dan misschien een kleine detour.

waar je het goedkoopste kunt tanken in Nederland
Beeld: Pexels Alfin

De duurste plekken om te tanken

Aan de andere kant van het spectrum vinden we plaatsen zoals Hollum op Ameland, waar je het goedkoopste kunt tanken in Nederland lijkt een verre droom. Daar betaal je de hoofdprijs voor dezelfde liter benzine.

Dus, wat is de moraal van dit verhaal? Goed rondkijken loont altijd! Check lokale prijzen online voordat je de tank volgooit en probeer die dure snelwegstations te vermijden. Wie weet, misschien wordt dat extra ritje naar een goedkoopste tankstation wel je nieuwe zondagse uitje! Happy fuel hunting!

Goedkoopste auto’s:

Check ook:

You May Also Like