Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw verhuurt rechterkant van haar bed voor een fortuin: Ex is eerste huurder

verhuurt bed

Er zijn talloze mogelijkheden om een extra zakcentje bij te verdienen, maar wat de Australische Monique Jeremiah doet, is werkelijk uniek. Monique beweert namelijk dat ze maandelijks bijna 600 euro verdient met een wel heel opmerkelijke bijverdienste. Wat houdt haar ongebruikelijke onderneming in? Monique verhuurt de rechterkant van haar bed aan vreemden. 

“Hot bedding”

Deze creatieve zakenvrouw, die onlangs weer vrijgezel werd nadat haar ex twee jaar lang de andere helft van het matras deelde, heeft ontdekt dat ze niet alleen geld kan verdienen, maar ook altijd gezelschap heeft dankzij deze ongewone onderneming. Monique, die haar bijverdienste liefkozend ‘hot bedding’ noemt, heeft enkele strikte voorwaarden voor potentiële huurders. Haar opzet is niet bedoeld voor intieme ontmoetingen, maar eerder voor diegenen die gezelschap verkiezen boven romantische interacties. Ze zegt: “Deze optie is geschikt voor mensen die op een volledig respectvolle en vrijblijvende manier naast iemand anders kunnen slapen. Het is met name geschikt voor mensen die ruimte, waarden en grenzen respecteren. Eigenlijk is het precies hetzelfde als het delen van een kamer met twee bedden, alleen slaap je dan samen in mijn enorme bed.”

verhuurt bed

Eerste huurder is haar ex

Het spreekt voor zich dat dit niet de meest conventionele manier is om wat extra geld te verdienen, en daarom aarzelen velen om deze route te bewandelen. Het brengt immers enkele veiligheidsrisico’s met zich mee, omdat je nooit zeker kunt zijn wie je in huis haalt. Monique echter, verzekert ons dat alles wel meevalt. In haar visie is haar service vergelijkbaar met die van een vijfsterrenhotel. Ze beschrijft het als een prachtige en comfortabele ervaring. Mensen die in haar bed willen slapen, betalen haar 150 euro per week. Opvallend genoeg heeft Monique al een huurder gevonden, namelijk haar voormalige vriend. Ze zegt: “Mijn ex-vriend wil graag weer bij mij komen slapen. Natuurlijk moet hij wel betalen.” Dit toont aan dat haar onconventionele bijverdienste zelfs degenen die haar goed kennen, aantrekt.

Interessante aanpak

Monique’s ongebruikelijke onderneming is inderdaad een interessant voorbeeld van hoe mensen innovatieve manieren vinden om hun financiële situatie te verbeteren, zelfs als het concept op het eerste gezicht vreemd lijkt. Het illustreert ook hoe creativiteit en ondernemerschap kunnen bloeien in tijden waarin de kosten van levensonderhoud stijgen en mensen inventieve manieren bedenken om daarmee om te gaan.

Check ook: Dame date alleen mannen nadat ze hun bankrekening laten zien: ‘Ik ga geen tijd verspillen’

Bron: trendnieuws.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like