Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Dame date alleen mannen nadat ze hun bankrekening laten zien: ‘Ik ga geen tijd verspillen’

bankrekening
Beeld: Instagram

Sofia Franklyn, een 30-jarige Amerikaanse influencer, staat bekend om haar uitgesproken standpunt als het gaat om de mannen waarmee ze zich bezighoudt in de datingwereld. Haar onwrikbare eis? Een gezonde financiële status. 

Het begin

Sofia, afkomstig uit het schilderachtige Salt Lake City, Utah, heeft een diepgaande achtergrond in de economie. Hoewel ze haar professionele reis begon in de financiële sector, maakte ze al snel de sprong naar de bruisende entertainmentindustrie van New York. Daar bouwde ze gestaag aan haar reputatie met scherpe essays en opmerkelijke bijdragen aan de populaire podcast ‘Call Her Daddy’. 

bankrekening

Geen tijdverspilling

In haar eigen podcast, genaamd ‘Sofia with an F’, heeft Sofia zonder enige terughoudendheid verklaard dat ze simpelweg geen interesse heeft in mannen tenzij ze bereid zijn om hun financiële situatie met haar te delen. “Ik ga alleen nog maar uit met mannen die financieel goed bij kas zitten; ik wil mijn kostbare tijd niet langer verspillen,” verkondigt ze met vastberadenheid. Deze stellingname heeft een aanzienlijke hoeveelheid ophef veroorzaakt, waarbij velen zich afvragen of ware liefde en authentieke connectie nu volledig ondergeschikt zijn aan materiële welvaart.

Reacties

Sofia’s uitspraak, waarbij ze onomwonden toegeeft dat ze de laatste drie mannen tijdens hun allereerste afspraakjes heeft gevraagd naar hun financiële gegevens, heeft zowel bewondering als verontwaardiging gewekt. Wanneer haar wordt gevraagd naar de drijfveren achter deze opmerkelijke eis, benadrukt Sofia dat het allemaal draait om gelijkwaardigheid. Met een florerende carrière in de rugzak wil ze simpelweg een levenspartner die op hetzelfde niveau opereert. Voor haar is het verspilling van tijd en energie om anders te overwegen. Franklyn benadrukt herhaaldelijk dat haar eisen niet voortkomen uit oppervlakkigheid, maar eerder uit een diep verlangen naar wederzijds begrip en harmonie. Op haar 30e voelt ze zich niet langer aangetrokken tot vluchtige affaires, maar zoekt ze iemand die past bij haar levensfase en haar toekomstverwachtingen.

Kritiek vs steun

Na een fragment van haar podcast op TikTok verscheen, werd de verdeeldheid in de reacties meer dan duidelijk. Sommigen bekritiseerden haar openlijk voor haar ongebruikelijke eisen, terwijl anderen volledig achter haar gingen staan en haar recht om iemand te kiezen die op hetzelfde levenspad zit, onderschreven. De controverse rondom Sofia Franklyn blijft in de schijnwerpers staan, waarbij ze een gesprekspunt is geworden over de complexe relatie tussen liefde, geld en verwachtingen in de moderne samenleving.

@sofiafranklyn Do you think the guy you’re dating might be gay? @Leo Skepi is here to save the day 🙏 full episode out now on YouTube, Spotify and Apple #sofiawithanf ♬ original sound – Sofia Franklyn

Check ook: Familiebedrijf: Zowel moeder als dochter verdienen geld op ‘AlleenFans’

Bron: primenieuws.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like