Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw spendeert 15 jaar om wraak te nemen op man die haar vriendin bespuugt

vrouw neemt 15 jaar wraak
Beeld: TikTok Linda Solley Hurd

Een vrouw heeft bewezen dat mensen in staat zijn jarenlang een wrok te koesteren. In een video op TikTok vertelt ze hoe ze niet minder dan 15 jaar spendeerde om wraak te nemen op een man die haar vriendin lastig viel en zelfs bespuugde.

Bizar verhaal

De vrouw, genaamd Linda Solley Hurd, plaatste onlangs een video op TikTok waarin ze een video van een andere maker toont, die belachelijk werd gemaakt omdat ze suggereerde dat ze “gek” genoemd zou kunnen worden omdat ze geen kant-en-klare pesto uit de winkel lust. “Dat kan ik niet overtreffen,” zei Hurd sarcastisch, voordat ze begon aan haar bizarre verhaal. Vijftien jaar geleden was Hurd op een comedyshow met haar vrienden op de universiteit toen een vriendin opstond en per ongeluk haar stoel omstootte. Hierdoor morste de man die achter de vriendin zat zijn drankje over zichzelf. Hoewel de vriendin van Hurd haar excuses aanbood, reageerde hij met scheldwoorden en spuugde zelfs op de vriendin. “We gaan verder met onze avond, maar niet met ons leven,” zei Hurd in haar TikTok-video. Ze gaat verder en vindt uiteindelijk de dader op Facebook, waar blijkt dat hij fan is van de series Breaking Bad en The Walking Dead. “Dit was toen de series op tv werden uitgezonden, dus je kreeg er één per week en je zou er alles voor doen om een spoiler te vermijden,” legde Hurd uit.

Elke spoiler

Hurd ging op zoek naar elke spoiler voor beide series die ze kon vinden en maakte valse Facebook-accounts om hem wekelijks spoilers te sturen. Hij probeerde de accounts te blokkeren op Facebook, maar Hurd reageerde door een ander account aan te maken, wat ze maandenlang bleef doen. Tot hij in een van haar universiteitsklassen belandde. Dit wakkerde haar “haat” voor hem weer aan en ze besloot hem opnieuw spoilers te sturen. Hoewel hij zijn interesses niet meer op Facebook deelde, gluurde ze tijdens de les naar zijn computerscherm en merkte een van zijn gebruikersnamen op. Ze probeerde te achterhalen op welk platform hij die naam gebruikte. Nadat ze had ontdekt dat het gelinkt was aan zijn Reddit-account, begon ze hem opnieuw spoilers te sturen. Hurd nam acht jaar pauze van haar wrok, tot ze merkte dat een gezamenlijke vriendin aankondigde dat ze verloofd was met niemand minder dan de man die ze bijna een decennium lang had gehaat. Uit nieuwsgierigheid ging ze terug naar zijn Reddit-pagina om te zien wat hij de afgelopen acht jaar had gedaan. “Ik zie nogal sinistere dingen op zijn Reddit,” zei Hurd. “Er zijn foto’s die hij voordoet alsof ze van haar [zijn verloofde] zijn.Als het jouw partner was, zou je het willen weten,” ging ze verder. Als gevolg daarvan ging Hurd terug naar een van haar oude valse Facebook-accounts en stuurde zijn verloofde een link naar zijn Reddit-account, zodat ze zelf kon kijken. De vrouw verbrak vervolgens de verloving en trouwde later met iemand anders, volgens Hurd.

Reacties

Sinds Hurd de video op 17 oktober plaatste, heeft deze meer dan drie miljoen views gekregen. Ze zette als onderschrift bij de TikTok: “Dit is echt gestoord. En ik heb toestemming van zijn ex om dit te delen.” Velen gingen naar het reactie gedeelte om Hurd’s toewijding aan wraak te prijzen. “Je hebt het leven van deze domme man jarenlang stilletjes ontwricht,” reageerde iemand met een hart-emoji. Een andere reageerder was het ermee eens en schreef: “Jouw kleinzieligheid heeft dat meisje uiteindelijk gered en ik prijs je daarvoor.” “Toen je zei ‘acht jaar later’ viel ik bijna flauw. Geduld van topklasse,” merkte een andere reageerder op. Andere commentatoren prezen Hurd voor het gebruik van iets subtiels als spoilers om het onderwerp van haar wraak te ergeren. “Je HEBT haar gered!! En het spoiler-idee is zo goed en kleinzielig lol,” luidde een reactie.

@nypost

A Dallas woman sabotaged a man for 15 years by ruining his favorite TV shows and, she claims, his engagement after he wronged her friend one night back in college.

♬ original sound – New York Post | News

Check ook: Motoragent is klaar met bumperklever en neemt wraak

Bron: independent.co.uk

You May Also Like