Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Motoragent is klaar met bumperklever en neemt wraak

Motoragent is klaar met bumperklever en neemt wraak
Beeld: YouTube Piet Puk

Als politieagent moet je soms beschikke over een eindeloze dosis geduld en zelfbeheersing, vanwege mensen die geen zin hebben om mee te werken. Ook deze automobilist negeerde vond het nodig om te gaan bumperkleven bij een motoragent die het verkeer op afstand hield vanwege een escorte op de snelweg. De agent nam echter wraak.

De Stoet die de Snelweg Overnam

Het begint allemaal vrij simpel. Er is een auto, blijkbaar iemand belangrijk, die begeleid wordt door een groep motoragenten. Deze stoere mannen op hun glimmende motoren zorgen ervoor dat het verkeer voor hun VIP helder en veilig is. Een rijdende rode loper, als je het zo wilt zien.

Maar… Er Is Altijd Een Maar

Zoals in elk goed verhaal, komt er een wending. Een andere automobilist, onze hoofdpersoon in dit verhaal, besluit dat regels niet voor hem gelden. Misschien dacht hij dat de afslag naar de afrit een soort ‘veilige zone’ was waar de regels van de stoet niet golden. Of misschien had hij gewoon een slechte dag. Wie zal het zeggen?

De Dans Begint

Onze automobilist wil voorbij. Maar de agent denkt daar anders over. Het is bijna als een tango, waarbij de één leidt en de ander volgt. Of in dit geval, de één probeert voorbij te gaan en de ander blokkeert. Het is hier waar de zaken echt spannend worden. Onze automobilist zit zo dichtbij van de politie, dat je bijna de spanning kunt snijden. Het is een kat-en-muisspel op volle snelheid.

De Onvermijdelijke Confrontatie

Het komt tot een hoogtepunt als onze automobilist besluit de politieagent rechts te passeren. Voor een moment lijkt het erop alsof de motoragent achter hem aan gaat. Maar nee, plicht roept, en de agent blijft bij zijn stoet. Maar niet zonder een laatste ‘kus’ voor de wagen van de bestuurder

Wraak van agent

Ook agenten zijn soms net mensen. Deze motoragent was dan ook helemaal klaar met het asociale gedrag van de bumperklever, en nam wraak door een klap uit te delen. De automobilist mocht dan ook een bezoekje aan de garage gaan brengen voor een nieuwe buitenspiegel.

Check ook:

Bron: YouTube Piet Puk

You May Also Like