Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw neemt wraak op echtgenoot die zei dat ze niets in huis deed

Vrouw neemt wraak op echtgenoot die zei dat ze niets in huis deed
Beeld: TikTok

Een vrouw neemt publiekelijk in een TikTok-post wraak op haar echtgenoot nadat hij beweerde dat ze niets in huis deed. Lindsay Donnelly ging naar TikTok om haar reactie te laten zien op de opmerking van haar man dat ze niets in huis deed.

Wraak op echtgenoot

Twee dagen lang deed ze eigenlijk niets, waardoor de afwas en het wasgoed zich opstapelden en het afval op de vloeren en werkbladen bleef liggen. Daarna vertrok ze op meiden reis met het huis in deze staat. Donnell bleef standvastig in haar beslissing totdat haar man zijn fout toegaf.

@lindsaydonnelly2 Then I left town for a girls trip… #marriagehumor ♬ Karma (feat. Ice Spice) – Taylor Swift

Comments blijven binnenstromen

“Ditzelfde is mij overkomen. Gisteren een scheiding aangevraagd”, reageerde een TikTok-gebruiker op het bericht. Een ander zei: “Het breekt mijn hart dat mooie sterke vrouwen zo slecht worden behandeld.” ‘De mijne wordt elke keer gek als ik uit ben met vriendinnen. Zo laat hij zien dat hij waardeert hoe hard ik werk om het huis netjes te houden. Een gebruiker van sociale media zei: “Mijn toekomstige man zal op eieren lopen, want als hij zoiets tegen me zou zeggen, zou ik gewoon vertrekken.”

“Ik deed het tegenovergestelde en sms’te hem elke keer dat ik iets deed een foto. Na twee dagen kreeg hij het idee. Ga meid, ‘voegde een ander eraan toe. Een gebruiker van sociale media merkte op: “Het is triest dat je zijn spel moet spelen. Het zal nog steeds niet werken, hij zal doen alsof hij het niet merkt. Donnelly verduidelijkte later dat ze zo’n reactie op haar wraakverklaring niet had voorzien, en dat haar man eigenlijk meestal ongelooflijk lief was, haar reguliere vegetarische maaltijden kookte en dagelijks schoonmaakte.

Check ook: Terug van weggeweest: Mart Hoogkamer ondergaat bierdouche tijdens eerste optreden

You May Also Like