Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Lil Kleine zet huis te koop voor mega-bedrag; is hij volgende rapper die naar buitenland vertrekt?

Lil Kleine zet huis te koop voor mega-bedrag; is hij volgende rapper die naar buitenland vertrekt?
Beeld: Instagram Lil Kleine

Rapper Lil Kleine liep de afgelopen jaren flink wat reputatieschade op, nadat er beelden verschenen waarop te zien was hoe hij zijn toenmalige vriendin Jaimie Vaes, die ook de moeder van zijn zoontje is, mishandelde. Veel van zijn fans hebben hem inmiddels weer in genade aangenomen. Toch is er nog altijd een grote groep Nederlanders die er niet rouwig om zouden zijn als Lil Kleine definitief naar het buitenland zou vertrekken, en wie weet krijgen zij binnenkort hun zin. Lil Kleine heeft namelijk zijn riante huis aan de Prinsengracht in Amsterdam te koop gezet.

Beeld: Embedded van Bekende Buren

Luxe-oase Dubai

Het lijkt een trend te zijn onder BN’ers, dat nadat ze hun zakken hebben gevuld, ze naar de luxe-oase in de woestijn van Dubai vertrekken. Zo woont Gordon er al een tijdje en afgelopen week werd bekend dat Lil Kleine’s collega-rapper Boef zijn villa in Almere te koop heeft gezet omdat hij zich definief in Dubai wil gaan vestigen. Mogelijk krijgen Gordon en Boef binnenkort gezelschap van de kleine Amsterdammer.

Grachtenpand te koop voor mega-bedrag

Juicekanaal Reality.fbi ontdekte namelijk dat Lil Kleine zijn superluxe huis aan de Prinsengracht in Amsterdam te koop heeft gezet, via de Rotterdamse makelaar DRVM. En niet bepaald voor een habbekrats. De koper moet namelijk het mega-bedrag van 3.250.000 euro neertellen om de nieuwe eigenaar van het riante grachtenpand te worden. Daar kun je in Dubai een best apparatment voor kopen.

Check het superluxe huis dat Lil Kleine te koop heeft gezet hier:

lil kleine huis te koop buitenland
Beeld: drvm.nl
lil kleine huis te koop
Beeld: drvm.nl
lil kleine huis te koop
Beeld: drvm.nl
Beeld: Embedded van Bekende Buren

Check ook:

https://gsxl.nl/rapper-boef-emigreert-naar-dubai/

Bron: Reality.fbi

You May Also Like