Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw ontdekt in TikTok-video dat man er tegelijkertijd een ander gezin op nahoudt

Vrouw komt er op TikTok-video achter dat man er tegelijkertijd een ander gezin op nahoudt
Beeld: Pexels Karolina Grabowska

Kun je iemand ooit echt doorgronden? Het klinkt misschien beangstigend, maar zelfs na tientallen jaren samen kun je iemand nog niet volledig kennen. In het sociale media tijdperk hebben leugenaars en bedriegers echter minder ruimte om zich te verstoppen. Zo ontdekte een vrouw plotseling op TikTok dat haar man van meer dan twintig jaar gezellig in het huis van een ander gezin zat.

Ander gezin

Na wat speurwerk ontdekte ze dat hij al jaren in het geheim een ander gezin had gesticht. Lezers beleefden een achtbaan van emoties toen OP haar volgende stappen deelde en dagen later een update gaf. Bedrogen worden na slechts een paar maanden in een relatie kan hartverscheurend zijn, maar het ontdekken van jarenlange ontrouw en leugens na meer dan twintig jaar samenzijn lijkt onvoorstelbaar. De slachtoffers van vreemdgaan, en slachtoffer is hier het juiste woord, eindigen vaak met langdurige vertrouwensproblemen, zelfhaat en depressie. Deze negatieve effecten hebben de neiging om door te werken in de volgende pogingen van de persoon om te daten en te trouwen, waardoor een cascade-effect van verbroken relaties ontstaat.

Vrouw komt er op TikTok-video achter dat man er tegelijkertijd een ander gezin op nahoudt
Beeld: Pexels

De positieve kant van de medaille, als die er al is in zo’n situatie, is dat de negatieve “symptomen” kunnen worden verminderd als het slachtoffer proactief is. Studies suggereren dat partners die na ontrouw het initiatief nemen tot een scheiding of een echtscheiding, sneller “herstellen” dan degenen die ermee proberen te leven of die door de bedrieger worden “verlaten”. In het geval van een huwelijk ondersteunen de meeste rechtssystemen het slachtoffer van vreemdgaan, dus OP doet er verstandig aan om het advies van de commentator op te volgen en een echtscheidingsadvocaat te zoeken.

Ander gezin
Beeld: Boredpanda

Vergeving

Hoewel sommigen, zoals OP’s bijna-ex-man (zie de update hieronder), hun daden proberen te rechtvaardigen of om vergeving smeken, blijkt uit onderzoek dat in de meeste gevallen de relatie toch gedoemd is te mislukken. Dit zou eigenlijk niemand moeten verbazen, want zelfs in het “beste scenario” voor vreemdgaan is nog steeds één partner ongelukkig.

OP vraagt zich ook vaak af waarom deze man vreemd zou gaan. Psychologen zijn van mening dat er een combinatie van twee elementen moet zijn voordat iemand daadwerkelijk overgaat tot ontrouw. Ten eerste kunnen ze ontevreden zijn met een deel van hun bestaande relatie. Een gebrek aan communicatie, begrip of seksuele bevrediging worden het vaakst gerapporteerd door mannelijke bedriegers. Het is belangrijk om op te merken dat sociale wenselijkheid de waarheidsgetrouwheid van deze antwoorden kan beperken.

Ander gezin
Beeld: Boredpanda

Ongelukkig

De tweede “component” is gelegenheid en beschikbaarheid. Iemand kan ongelukkig zijn in zijn relatie, maar door omstandigheden niet in staat zijn om echt vreemd te gaan. Gezien de frequente werkreizen van de man van OP lijkt dit niet het geval te zijn. Hoewel bedriegers vaak aangeven waarom ze het doen, is het zelden de schuld van het slachtoffer. In plaats van te proberen het probleem op te lossen of het uit te maken, proberen bedriegers het “beste van twee werelden” te hebben en berokkenen hun aanvankelijke partner daardoor schade.

Het is veelzeggend dat, wanneer hij beschuldigd wordt, de echtgenoot onmiddellijk probeert te ontkennen, vervolgens afbuigt en dan OP de schuld geeft van zijn daden. Naast het feit dat hij de juridische implicaties kent van het zijn van een bedrieger in een huwelijk, is hij zich er ongetwijfeld van bewust dat de overgrote meerderheid van de samenleving neerkijkt op dit soort gedrag. Zijn betrouwbaarheid is voor altijd geruïneerd en op het moment dat hij iets ongewoons doet met zijn nevenfamilie, zal hun eerste conclusie zijn dat hij vreemdgaat, ervan uitgaande dat ze zelfs maar weten dat zij de nevenfamilie zijn.

Ander gezin
Beeld: Boredpanda
Ander gezin
Beeld: Boredpanda
Ander gezin
Beeld: Boredpanda
Ander gezin
Beeld: Boredpanda
Ander gezin
Beeld: Boredpanda
@smashbox2020 Husband in Germany with second wife#keeptiktok ♬ original sound – Angelica Pueblas

Check ook:

Vreemdgaande echtgenoot pijnlijk ontmaskerd door fitness-app

You May Also Like