Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

TikTok-Tammo gaat viral met Groningen-versie van ‘Europapa’: Europapark!

TikTok Tammo
Beeld: TikTok Tammo

Sinds ‘Europapa’, het nummer waarmee Joost Klein Nederland zal vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival, een aantal weken geleden werdd uitgebracht is er een ongekende hype op gang gekomen. Ook veel andere artiesten proberen een graantje mee te pikken door met een remix te komen. Ook über-Groninger TikTok-Tammo heeft nu een Groningen-versie uitgebracht -Europapark- en die gaat nu flink viral.

TikTok-Tammo gaat viral met Groningen-versie van 'Europapa'
Beeld: Facebook TikTok Tammo

Europapark

Grunnfluencer‘ Tammo, de held van Groningen en omstreken, hoorde het nummer van Joost Klein en dacht dat hij het wel iets beter kon. Hij gaf dan ook zijn creatieve twist en vormde Europapa toepasselijk om tot Europapark, naar het treinstation, naast het Euroborg-stadion van FC Groningen.

“Beter dan de originele”

Veel fans van Tammo zijn dan ook enthousisast, zo blijkt uit de vele reacties die Europapark krijgt op TikTok. Zo schrijft ene Martb: “Deze is beter dan de originele”, en Prins: “Hoppe en nu naar het euro Songfestival! Je doet het beter dan Joost! 🤣” Ook Claudia sluit zich daarbij aan: “Ga jij volgend jaar naar het Songfestival? Want dan wordt het pas echt feest! 🥳🥳🥳” De video gaat dan ook knettertje viral en is na 24 uur hard op weg naar de miljoen views.

Check ‘Europapark’ van TikTok-Tammo hier:

Check ook:

You May Also Like