Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Vrouw in shock wanneer ze er achter komt dat haar vriend bij zijn moeder in bed slaapt

bij moeder in bed

Een vrouw werd diep verontrust toen ze erachter kwam dat haar vriend ervoor koos om de nacht met zijn moeder in hetzelfde bed door te brengen. Haar bezorgdheid leidde tot een verhitte discussie, die vervolgens het internet verdeeld achterliet. De anonieme man in kwestie deelde zijn verhaal op Reddit, in een zoektocht naar advies en inzicht van anderen.

In hetzelfde bed

De relatie tussen deze 26-jarige man en zijn 24-jarige vriendin was ongeveer vier maanden oud. De situatie ontstond toen de moeder van de man, 49 jaar oud, gepland had om bij een vriendin te overnachten, maar door treinvertragingen werd gedwongen haar zoon om hulp te vragen. Hij stemde ermee in haar op te halen en stelde voor dat ze in zijn appartement zou overnachten. Dit leek een volkomen redelijke oplossing, tot zijn vriendin ontdekte dat ze niet alleen in hetzelfde appartement, maar ook in hetzelfde bed zouden slapen. Haar reactie was onverwacht en bot: “Dat is raar. Ga je seks hebben met je moeder? Vind je dat niet raar?” Ze ging zelfs zo ver om de man als ‘walgelijk’ te bestempelen vanwege haar insinuaties.

Man klaagt vrouw aan bij moeder in bed
Beeld: Pexels

Vriendin geloofde hem niet

De man probeerde zijn standpunt te verduidelijken door te benadrukken dat hij en zijn familie erg hecht zijn. Hij deelde dat hij vaak, als hij reist, een bed deelt met zijn 22-jarige zus om praktische redenen. Hij verkoos dit boven op de bank slapen of zijn moeder op de bank laten liggen. Hoewel hij zijn beweegredenen uitlegde, leek zijn vriendin onvermurwbaar. Ze bleef hem berichten sturen die seksualiseerden of zich afvroegen of hij de lakens zou verschonen vanwege de ‘geur’ van zijn moeder. De man verzocht haar om te stoppen, omdat deze opmerkingen hem ongemakkelijk maakten, maar ze bleef volhouden en vergeleek zijn relatie met die van haar ex met zijn moeder. Het koppel had elkaar leren kennen via een datingapp en erkende dat ze nog veel over elkaar moesten ontdekken. De man vermoedde dat zijn vriendin wellicht geïntimideerd was door zijn moeder en wilde misschien voorkomen dat hun relatie dezelfde richting insloeg als die van haar ex en zijn moeder, die naar verluidt erg close waren.

bij moeder in bed

Verdeelde meningen

De situatie baarde de man enige zorgen, en hij vroeg de online gemeenschap om hun mening over het gedrag van zijn vriendin. De reacties varieerden, maar velen vonden het gedrag van zijn vriendin ongepast en irrationeel. Sommigen beschouwden het zelfs als een “rode vlag”. Een persoon merkte op dat haar vraag over seks tussen de man en zijn moeder volkomen ongepast was. Een ander benadrukte dat ze niet begreep dat mensen een bed kunnen delen zonder seksueel te zijn, terwijl een derde suggereerde dat ze haar eigen problemen op hun relatie projecteerde. Een meer diplomatieke reactie suggereerde begrip voor haar verwarring maar veroordeelde haar seksuele opmerkingen als ongepast.

Check ook: Gast doet het ‘per ongeluk’ met zijn schoonmoeder, vraagt nu om advies

Bron: clint.be

Beeld: Pexels

You May Also Like